ROMA HAMAMI MECLİS GÜNDEMİNDE

Okuduğunuz haber
LEKESİZ’İN ACI GÜNÜ

Evin içinde kaçak kazı yapan 5 kişi gözaltına alındı

Anasayfa   /    Güncel    /    LEKESİZ’İN ACI GÜNÜ

LEKESİZ’İN ACI GÜNÜ

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Eski İl Başkanı Harun Lekesiz en acı günlerinden birini annesi Makbule Lekesiz’in hayatını kaybetmesi ile yaşadı.

GÜNCEL      01 Aralik 2020 - 00:08     0

LEKESİZ’İN ACI GÜNÜ

Bir süredir tedavi gördüğü Ankara’da yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemeyen Makbule Lekesiz’in (68) vefatı Lekesiz Ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu.
Makbule Lekesiz’in vefatı dolayısıyla; sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla Harun Lekesiz’e ve Lekesiz ailesine başsağlığı dileğinde bulunuldu.
Merhume Mahkbule Lekesiz’in cenazesinin dün ikindi namazı sonrası Çatak Mezarlığı’nda dualarla ebedi istirahatgahına uğurlandı.
Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak Merhume Makbule Lekesiz’e Allah’tan rahmet, başta Harun Lekesiz olmak üzere Lekesiz Ailesi’ne ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ