Vicdansızlar!

Okuduğunuz haber
KUMAR OYNAYAN ŞAHISLARA CEZA

Yüksek Hızlı Tren Yozgat'tan da geçti

Anasayfa   /    Güncel    /    Kumar oynayan şahıslara ceza

Kumar oynayan şahıslara ceza

Sarıkaya İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kapalı alanda kumar oynayan 8 kişiye, 12 bin 024 lira para cezası uygulandı.

GÜNCEL      25 Ocak 2021 - 22:31     0

Kumar oynayan şahıslara ceza

Sarıkaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kazımkarabekir mahallesinde Şehit Ersoy Öcal Caddesine operasyon düzenledi.
Sarıkaya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “22.01.2021 tarihinde Sarıkaya İlçe Emniyet Müdürlüğümüze gelen ihbara istinaden İlçe Emniyet Müdürü Murat Kundakçı’nın talimatları doğrultusunda bahse konu adres olan Kazımkarabekir mahallesi Şehit Ersoy Öcal Caddesi No:7 sayılı ikamete 2 ekip olarak geçilmiş ve ikametin etrafı sarılmış, bahse konu ikamete Cumhuriyet savcısından alınan arama kararına istinaden yapılan kontrollerde 8 şahıs ve ikamet sahibinin masa etrafında ve koltuklarda oturdukları görülmüş ve ikamet içerisinde yapılan aramada masa üzerinde 4 deste açık iskambil kağıtları, 25 adet kapalı iskambil kağıtları, 2 adet zar, 4 adet okey takım ve taşları ele geçirilmiştir. Ayrıca şahısların yapılan kaba üst aramalarında 15.562 TL para bulunarak Savcının talimatları doğrultusunda geçici olarak el konulmuştur. İkamet sahibi B.G. hakkında kumar oynatma, yer ve imkan sağlamaktan adli işlem başlatılmıştır. Aynı zamanda sosyal mesafe kuralına uymayan ve pandemi kurallarına aykırı hareket eden 9 şahsa Umumi Hıfzıssıhha kararlarının 282. Maddesine ihlalden 9×900=8100 TL ve şahıslara kabahatler kanununa istinaden kumar oynamaktan 12.024 TL idari para cezası uygulanmıştır” denildi.

Etiketler

#Sarıkaya

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ