15’NCİ KAMPANYA HEYECANI

Okuduğunuz haber
KOOPERATİF SAHAYA İNDİ

ODALAR SEÇİME GİDİYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    KOOPERATİF SAHAYA İNDİ

KOOPERATİF SAHAYA İNDİ

Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, pancar söküm ve nakliye için tüm hazırlıkları tamamladı

GÜNCEL      27 Eylül 2021 - 23:44     0

KOOPERATİF SAHAYA İNDİ

24 Eylül 2021 Cuma günü başlayan pancar söküm kampanyasına hızlı bir şekilde başlayan S.S. Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi,  2 tane söküm ve 3 tane yükleyici makinelerle birlikte gece-gündüz çalışma esasına göre sahaya indi. Pancar üreticilerine ve nakliyecilere kazasız, belasız, bol ve bereketli bir sezon dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan, hedeflerini 10 bin dekar pancar sökümü ve 500 bin ton pancar nakliyesi olarak belirlediklerini söyledi.

2021-2022 pancar söküm ve nakliye sezonuna hummalı bir çalışma ile giren S.S. Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, söküm ve nakliye için ekipmanları sahaya sürdü.
Kampanya öncesinde Kooperatif önünde yapılan tören sonrasında dualar edildi, kurbanlar kesildi. Kazasız, belasız, bol ve bereketli bir sezonun dilendiği törende konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan, pancar söküm sezonunun kendileri için 24 Eylül 2021 Cuma günü başladığını duyurdu.
Sezon öncesinde ilk işinin pancar söküm ve yükleme makinelerini tamir ve bakımdan geçirmek olduğunu ifade eden Başkan Kılıçaslan, çiftçiyi, fabrikayı ve vatandaşları mağdur etmemek için tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.
2 tane söküm ve 3 tane yükleyici makinelerle birlikte gece-gündüz sahada olacaklarını, Şeker Fabrikası ve pancar üreticileri ile koordineli bir şekilde çalışarak sezonu en iyi şekilde kapatmayı hedeflediklerini kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan, “Makinelerimizin kapasiteleri itibariyle en az 10 bin dekarlık bir alanı sökmek ve 500 bin ton pancarı fabrikaya taşımayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Başkan Kılıçaslan, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Tüm araçlarımızın bakımını yaptık. Bir takım eksik ve aksaklıkları giderdik.  Hepsi faaliyete hazır. Sezona dinç bir şekilde başladık. Kurumumuza, Şeker Fabrikamıza ve memleketimize hayırlı olur inşallah. Çiftçilerimizi, üyelerimizi, vatandaşlarımızı mağdur etmeden sezonu kapatmayı hedefliyoruz.
Kampanya süresince; fabrika, çiftçi ve kurumumuz kampanya süresince hep istişare içerisinde olacağız. Amacımız üyelerimize ve halkımıza daha iyi hizmet edebilmek. Allah kazasız, belasız, bol ve bereketli bir sezon geçirmemizi nasip eder inşallah.”

 

 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ