BEGÜM AKAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Okuduğunuz haber
KOOPERATİF GÜCÜNE GÜÇ KATTI

BORSADAN EĞİTİME DESTEK

Anasayfa   /    Güncel    /    KOOPERATİF GÜCÜNE GÜÇ KATTI

KOOPERATİF GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Boğazlıyan’ın gelişip büyümesinde, ekonomi ve istihdama sağlamış olduğu katkılarla lokomotif rol üstlenen kurumlar arasında yer alan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, gücüne güç katmaya devam ediyor. Bir yıl içerisinde araç parkına yaklaşık 4 milyonluk pancar yükleme makinesi ekleyen Kooperatif, önceki gün de bölgede büyük eksikliği hissedilen kurtarıcı vinci bünyesine kattı.

GÜNCEL      21 Aralik 2020 - 22:34     0

KOOPERATİF GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan Liderliği’nde değişim ve gelişimi yaşayan Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, gücüne güç katmaya devam ediyor.
İlçe ekonomisine sağladığı katkıların yanında oluşturduğu istihdamla da lokomotif rol üstlenen Kooperatif, geleceğe emin adımlarla yürüyor.
Geçtiğimiz aylarda, üyelerinin daha seri ve sağlıklı bir şekilde pancar taşımaları için 400 bin euroya bir yükleme makinesi daha Kooperatif’in bünyesine katan Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan, önceki gün de kurtarıcı vinci Boğazlıyan’ın ve üyelerinin hizmetine sundu.
Bölgede büyük eksikliği hissedilen, olası kazalarda, arızalarda, tarlada çamura saplanmış vaziyette bekleyen araçları bir çırpıda zahmetsiz ve seri bir şekilde kurtaracak olan vinç Kooperatif bünyesine dahil edildi.
Önceki gün tadilatları yapılarak Kooperatif’e getirilen vinç için tören düzenlendi. Belediye Başkanı Gökhan Coşar, STK Temsilcileri, daire müdürleri, iş insanları ve çok sayıda üyenin katılımıyla gerçekleştirilen törende, dualar okunduktan sonra kurban kesildi.
Pandemi süreci sebebiyle sosyal mesafeye titizlikle uyulan tören sonrası katılımcılara yemek ikramında bulundu.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar yaptığı konuşmada; “Birlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birisinin sergilendiği Kooperatif’in yapmış olduğu yatırımlar ve destekler hepimizi mutlu etmiştir. Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan’a, Yönetim Kurulu’na ve üyelere teşekkür ediyorum.
KOOPERATİF, BİRLİK VE BERABERLİĞİN SEMBOLÜ
Kurumlarımız güçlendikçe Boğazlıyan’ımız da güçleniyor. Birlik ve beraberliğin vucüd bulduğu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, bu yatırımlarıyla, “Bir elin nesi var, iki elin sesi var” sözünü en iyi yansıtan kuruluşlarımızdandır.
Bünyesine katmış olduğu bir birinden değerli araçlar, ilçemiz halkına hizmet vermenin yanında büyük bir eksikliği ve ihtiyacı da gidermiştir.
Son olarak Kooperatif tarafından ilçemize kazandırılan kurtarıcı vinç, bunun en güzel örneklerinden birisidir. Bu tür araçların ilçemizde bulunması, nakliyeci esnafımız başta olmak üzere bölgemiz için büyük bir nimettir.
Ben tekrar teşekkür ediyor, Kooperatif’imizin ilçemize sağlamış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra söz alan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan, bölgenin ihtiyacı olan kurtarıcı vinci bünyelerine katmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi.
Görece geldikleri günden itibaren Kooperitif’in güçlenmesi, üyelerin daha rahat ve huzurlu bir ortamda seri bir şekilde seferlerini yapmaları için neler gerekiyorsa onları yapmaya çalıştıklarını aktaran Başkan Kılıçaslan, pancar sezonunda maus olarak tabir edilen pancar yükleyicinin satın alınmasını buna örnek olarak gösterdi.
Son olarak, Yönetim Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda Kooperatif araç parkına kurtarıcı vinci dahil ettiklerini anımsatan Başkan Köksal Kılıçaslan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
VİNÇ, İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN
“Bölgemizde eksik olan ve ilçemizde ihtiyaç olan kurtarıcımızı bünyemize kattık. Bu hem üyelerimiz hem de halkımız için büyük bir ihtiyaçtı. Bu eksikliğin bir nebze olsun giderilmesinden gurur duyarız.
İki ay önce araç tedarik ettik. Kırkayak aracı aldık ve tadilat bakımını ve vinç siparişini vererek aracımızı hazır hale getirdik. 180 bin liraya kamyona 550 bin civarına da vinci koyduk. Biz istedik ki yolda kalan arıcımızı çeksin, tarlada kalanları kurtarsın. 
Bir aracımız tarlada kaldığı zaman veya şarampole girdiği zaman onu kurtarmak için Kayseri’den vinç aranıyordu. Bu hem zaman hem de para kaybı demekti. Bu tip durumlarda yollar saatlerce tıkanmayacak.
Son derece modern bir şekilde dizayn edilen vincimiz, 360 derece dönen boma sahip. 35 ton ağırlığındaki araçları kolaylıkla kurtarabilecek kapasitededir. İnşallah fazla bir eksikliğini hissetmeyiz. Rabbim tüm nakliyecilerimizi ve araç sahiplerimizi kazalardan ve belalardan korusun.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ