HEYECAN İÇERİSİNDEYİZ

Okuduğunuz haber
KOMAGENE MEVLANA ŞUBESİ AÇILDI

EĞİTİMDE GURUR TABLOMUZ

Anasayfa   /    Güncel    /    KOMAGENE MEVLANA ŞUBESİ AÇILDI

KOMAGENE MEVLANA ŞUBESİ AÇILDI

Türkiye’nin önde gelen çiğ köfte kuruluşlarından Komagene, Boğazlıyan’da ikinci şubesini Mevlana Mahallesi’ne açtı.

GÜNCEL      14 Ocak 2022 - 16:35     0

KOMAGENE MEVLANA ŞUBESİ AÇILDI

Aytaç ve Aykut Şen kardeşlerin  işletmeciliğini yaptığı Komagene Mevlana Şubesi, evlere servis ve toplu çiğköfte sipariş hizmeti de verecek.
Türkiye’nin beğenilerek tüketilen çiğköfte markası Komagene’nin ikinci şubesini açmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Müşterilerinin beğenisine sunulan çiğköftelerin birinci kalite hammaddeden yapıldığını kaydeden işletmeciler Aytaç ve Aykut kardeşler, “Komagene çiğköfteleri, herhangi bir katkı maddesi kullanmadan Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretiliyor. Fabrikada hazırlanan çiğköfteler, ülkemizin diğer yerlerine olduğu gibi Boğazlıyan’da bulunan şubemize de soğuk zincir kırılmadan sevk ediliyor. Bizim çiğ köftenin içinde et bulunmuyor. Bunun yerine içinde ceviz, badem, antepfıstığı, 41 çeşit baharat yer alıyor. El değmeden fabrikada üretiliyor.
Sürekli büyüyen ve gelişen Mevlana Mahallemizdeki vatandaşlarımız olmak üzere ilçemizin tamamına servis hizmetimiz bulunuyor. Aynı zamanda düğün, nişan gibi organizasyonlar için de toplu siparişleri kabul ediyoruz. Bizleri tercih eden ve edecek olan müşterilerimize en iyi hizmeti sunma gayreti içerisine olacağız” diye konuştular. Açılış kurdelasını kesen Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar; işletme sahipleri Aytaç ve Aykut Şen kardeşlere yeni iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulunup, bereketli ve bol kazançlar diledi.
Açılışa çok sayıda siyasi parti temsilcisi, sivil toplum kuruluşu başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ziyaretçilere çiğköfte ikramında bulunuldu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ