Evin içinde kaçak kazı yapan 5 kişi gözaltına alındı

Okuduğunuz haber
KIŞ LASTİĞİ MESAİSİ BAŞLADI

Farklı dönemlere ait 39 tarihi eser ele geçirildi

Anasayfa   /    Güncel    /    KIŞ LASTİĞİ MESAİSİ BAŞLADI

KIŞ LASTİĞİ MESAİSİ BAŞLADI

Türkiye genelinde kış lastiği zorunluluğunun 1 Aralık’ta başlayacak olması sebebiyle araç sürücüleri lastikçilerin yolunu tuttu.

GÜNCEL      01 Aralik 2020 - 00:10     0

KIŞ LASTİĞİ MESAİSİ BAŞLADI

 Kasım ayının girmesi ile birlikte kış lastiği mesaisine başladıklarını belirten Yalçınkaya Oto Lastik firma sahibi Mustafa Yalçınkaya, vatandaşların kendi can ve mal güvenlikleri için lastik değişimine dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

1 Aralık tarihi itibariyle zorunlu olan kış lastiği takma zorunluluğu sonrası araç sahipleri lastikçilerin yolunu tuttu. 
Araçlarının lastiklerini kış lastikleri ile değiştirmek için son günü beklemek istemeyen vatandaşlar, lastikçilerin iş yoğunluğunu artırdı. Kasım ayı ile birlikte kış lastiği mesaisine başladıklarını belirten Yalçınkaya Oto Lastik Firma sahibi Mustafa Yalçınkaya, vatandaşların kendi can ve mal güvenlikleri için lastik değişimine dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.
Yalçınkaya, “Şu an yoğun bir şekilde araç lastiklerini değiştiriyoruz. Değiştirmede lastiklerin durumuna, siboplara ve, balans ayarına bakıyoruz. En iyi şekilde müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Yoğunluk son bir haftadır devam ediyor” dedi.
Aracının lastiğini değiştirmeye gelen sürücüler ise, “Boğazlıyan’ın kış şartları belli, 1 Aralığı bekleyip yoğunluğa kalmamak için şimdiden lastiklerimizi değiştirmeye geldik. Sürücü arkadaşlarımızın can güvenlikleri için kış lastiklerini kullanmalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ