Patates rekora koşuyor

Okuduğunuz haber
KILIÇDAROĞLU, YOZGAT’A GELECEK

Aydın, Borsa’yı ziyaret etti

Anasayfa   /    Güncel    /    KILIÇDAROĞLU, YOZGAT’A GELECEK

KILIÇDAROĞLU, YOZGAT’A GELECEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Kasım 2021 tarihinde bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Yozgat’a gelecek.

GÜNCEL      19 Ekim 2021 - 00:07     0

KILIÇDAROĞLU, YOZGAT’A GELECEK

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve Yozgat Milletvekili Ali Keven’in katılımıyla Yozgat İl Başkanlığında Kılıçdaroğlu’nun Yozgat’a yapması planlanan ziyareti ile ilgili bir basın toplantısı düzenlendi.
CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, yaptığı açıklamada; genel başkanlarının Yozgat ziyareti ile ilgili çalışma programları olduğunu söyledi.
CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ise şöyle konuştu: Değerli il Başkanımız ve Milletvekilimiz Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu sık sık uğradığı Anadolu’nun bu güzide ili Yozgat’a davet ettiler Sayın Genel Başkanımız da bu daveti kabul etti inşallah bir aksilik olmazsa programda 4 Kasım’da Yozgatlıların misafiri olacak.” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ