DOLU DOLU BİR SEMİNER

Okuduğunuz haber
KAZANAN TÜRKİYE OLDU

TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN

Anasayfa   /    Güncel    /    KAZANAN TÜRKİYE OLDU

KAZANAN TÜRKİYE OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu;

GÜNCEL      30 Mayis 2023 - 01:00     0

KAZANAN TÜRKİYE OLDU


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Boğazlıyan İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu, 2. tur Cumhurbaşkanı Seçiminde, Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren tüm vatandaşlara teşekkür ederek, “Kazananın Türkiye olduğunu” söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Boğazlıyan İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu, ikinci tur Cumhurbaşkanı Seçiminde, Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren tüm vatandaşlara teşekkür etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gösterdiği "Tam Bağımsız Lider Ülke Türkiye" vizyonu doğrultusunda 14 ve 28 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde destek veren herkese teşekkür eden İlçe Başkanı Demiroğlu, kazananın Türkiye olduğunu söyledi.
ZAFERİ HEP BİRLİKTE KUTLADIK
Omuz omuza emperyalizme karşı kazanılan bir seçim olduğunun altını çizen Başkan Selahattin Demiroğlu, “Kendimize güvendik, Allah’a inandık, sırtımızı ona buna değil bizzat egemenliğin sahibi aziz Türk milletine dayadık. Ülkesi, milleti ve devleti için vatandaşlık görevini yerine getirerek sandığa giden ve Cumhur İttifakımızın adayı Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçen vatandaşlarımızla omuz omuza emperyalizme karşı kazanılan zaferimizi Boğazlıyanlı vatandaşlarımız ile birlikte kutladık” dedi.
HEMŞEHRİLERİMİZE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ
Seçim sürecinde yapılan çalışmalarda yalnız bırakmayan MHP teşkilatına teşekkür eden Demiroğlu, “Başta Yozgat Milletvekilimiz İbrahim Ethem Sedef olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Ülkü Ocakları Başkanımıza, teşkilatımıza her konuda destek veren belediye başkanlarımıza, sandık görevlilerimize teşekkür ediyorum. Bu kutlu zaferde teveccühlerini partimizden, Cumhur İttifakı'mızdan ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullanan tüm Boğazlıyanlı hemşehrilerimize de derin şükranlarımı sunuyorum. 
Hep birlikte uzun bir seçim süreci atlattık. Bu zafer bizim değil Türk Milleti’nin zaferidir. Boğazlıyanlı hemşehrilerimize ülkemizin egemenlik haklarını, milletimizin müreffeh geleceğini güçlü bir şekilde kucaklamış, kardeşlik hukukunu merkezine alarak Türk ve Türkiye yüzyılını başlatma iradesini göstermiştir. Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ