İYİ DERSLER ÇOCUKLAR

Okuduğunuz haber
KAYMAKAM AYDIN GÖREVE BAŞLADI

İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Anasayfa   /    Güncel    /    KAYMAKAM AYDIN GÖREVE BAŞLADI

KAYMAKAM AYDIN GÖREVE BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Mardin Vali Yardımcılığı görevinden Boğazlıyan Kaymakamlığı’na atanan Recep Aydın göreve başladı.

GÜNCEL      07 Eylül 2021 - 01:00     0

KAYMAKAM AYDIN GÖREVE BAŞLADI

Ayağının tozuyla 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçedeki okullarda incelemelerde bulunan Kaymakam Aydın, öğrencilerin ilk gün heyecanı ve okula başlama sevincini paylaştı. Okul idarecileri ve öğretmenlere seslenerek; “Şimdi okul zamanı, yani sizin zamanınız ve hepinize başarılarla dolu neşeli ve keyifli bir eğitim öğretim yılı dilerim'' dedi.
İLK ZİYARET COŞAR’DAN
Mardin Vali Yardımcılığı görevinden Boğazlıyan Kaymakamlığı’na atanan Recep Aydın’a, “Hoş geldiniz” ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Sayın Kaymakamımız genç, enerjik ve dinamik. İlçemize faydalı olacağına inanıyorum. Kendisine görev yapacağı süre içerisinde de başarılar diliyorum.
Biz her zaman kendisinin yanında olacağımızı ifade ediyorum. Diğer kurum ve kuruluşlarla iç içe çalıştığımız gibi Kaymakamlıkla da sorunsuz çalışacağımızı düşünüyorum. Kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
BOĞAZLIYAN SÜRPRİZ OLDU
Vali Yardımcılığı görevine henüz bir yıl önce atandığını, Boğazlıyan Kaymakamlığı görevinin kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Recep Aydın, “Boğazlıyan’a dair güzel izlenimler aldım. İnşallah burada hayırlı çalışmalar yaparız.
Vatandaşlarımız, belediyelerimiz, kurum ve kuruluşlarımızla birlikte uyumlu çalışarak güzel hizmetlere imza atarız. Hem bizim için, hem de ilçemize güzel hizmetler kazandırırız. Güzel izlenimlerle geldik, çalıştığımız süre içerisinde de inşallah güzel izlenimlerle ayrılırız” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ