BAŞSAVCI ŞAHİN VE REİS ATEŞ GÖREVE BAŞLADI

Okuduğunuz haber
KAYGISIZ’IN TÜBİTAK BAŞARISI

KAYSERİ ŞEKER’DEN BÜNYAN’A 10 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Anasayfa   /    Güncel    /    KAYGISIZ’IN TÜBİTAK BAŞARISI

KAYGISIZ’IN TÜBİTAK BAŞARISI

Boğazlıyan Bilim ve Sanat Merkezi 5'inci sınıf öğrencisi Muhammed Kaygısız, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından Kayseri’de gerçekleştirilen final yarışmasında; Teknolojik Tasarım alanında sağladığı başarı göğsümüzü kabarttı. Önceki gün İlçe Kaymakamı Fatih Gülnar, Kaygısız’ı ve okul idarecilerini göstermiş olduğu başarıdan dolayı ödüllendirdi.

GÜNCEL      13 Temmuz 2021 - 00:55     0

KAYGISIZ’IN TÜBİTAK BAŞARISI

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurulu (TÜBİTAK) tarafından Kayseri’de gerçekleştirilen ve 2021 yılı Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda; Boğazlıyan Bilim ve Sanat Merkezi 5’nci Sınıf Öğrencisi Muhammed Kaygısız, Teknolojik Tasarım alanında birinci olarak Türkiye finaline yükseldi.
Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek’in büyük gayretleri ve katkıları ile ilçeye kazandırılan Bilim ve Sanat Merkezi, ilk meyvesini vermeye başladı.
İlçeler, iller, bölgeler ve Türkiye genelinde yapılan Bilimsel çalışmalara katılan öğrencilerin başarılarına bir yenisini daha ekleyerek gelecek adına büyük ümit aşılayan Muhammed Kaygısız, Fen Bilimleri Öğretmeni Samet Cengiz danışmanlığında yürüttüğü çalışmalarda büyük başarı elde etti.
Kayseri’de gerçekleştirilen ve İç Anadolu Bölgesi’ndeki illerle yarışan Kaygısız, “Yatağa Mahkum Olmayan Hayatlar” projesiyle katıldığı Teknolojik Tasarım alanında finalist oldu.
GÜLNAR BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ
Yapmış olduğu proje ile göğsümüzü kabartan ve gelecek adına ışık tutan Muhammed Kaygısız, Fen Bilimleri Öğretmeni Samet Cengiz’i, Okul Müdürü Duran Akdoğan ve Müdür Yardımcısı Şerafettin Uçar’ı makamında kabul eden Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek’in misafiri oldular.
Danışman Öğretmen Samet Cengiz ve 5’nci Sınıf Öğrencisi Muhammed Kaygısız’ın elde ettiği başarının tesadüfi olmadığını, hiçbir emeğin, çalışmanın karşılıksız kalmadığını görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, Cengiz ve Kaygısız’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Şimşek ile beraber İlçe Kaymakamı Fatih Gülnar’ı makamında Ziyaret Eden Samet Cengiz ve Muhammed Kaygısız, birinciliğe layık görülen proje hakkında bilgi verdi.
Muhammed Kaygısız’a proje hazırlama sürecinde danışmanlık yapan Fen Bilimleri Öğretmeni Samet Cengiz'e göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı ödüllendiren Kaymakam Fatih Gülnar ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Şimşek'e teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ