YOZGAT’IN MECLİS KARNESİ

Okuduğunuz haber
KARISINI ÖLDÜRDÜ KAYNANASINI YARALADI

AKARYAKIT TANKERİ DEVRİLDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    Karısını öldürdü kaynanasını yaraladı

Karısını öldürdü kaynanasını yaraladı

Yozgat'ta eşiyle boşanma aşamasındaki M.T., karısını bıçaklayarak öldürdü, kaynanasını da yaraladı.

GÜNCEL      30 Mart 2023 - 00:42     0

Karısını öldürdü kaynanasını yaraladı

Olay Şeyh Osman Mahallesi Fırat Çakıroğlu Caddesi'nde meydana geldi. 3 çocuğuyla ailesinin evinde yaşayan boşanma aşamasındaki karısı Rabia.T. ile M.T. arasında tartışma çıktı. Tartışmada M.T., karısı Rabia T.'yi ve kaynanası G.G.'yi bıçakladıktan sonra kaçtı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Rabia.T.'nin öldüğünü belirlerken, G.G. ise Yozgat Şehir Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı.
Rabia.T.'nin ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi.

Olay yerinden kaçan M.T. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanırken, Rabia.T.'nin cenazesi otopsi için Yozgat Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Yozgat'ta dün ailesinin evinde kalırken boşanma aşamasındaki kocası M.T. tarafından bıçaklanarak öldürülen Rabia Temel'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Yozgat Adli Tıp Kurumundan alınarak Çapanoğlu Büyük Camisi'ne getirildi. Burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Rabia Temel'in naaşı Taşocağı Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze namazına, Rabia Temel'in yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Gözaltındaki M.T. ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.


 

Etiketler

#Yozgat

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ