Boğazlıyan’da kişniş ekimi yapıldı

Okuduğunuz haber
İZ BIRAKTILAR

2023 YILINDA HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

Anasayfa   /    Güncel    /    İZ BIRAKTILAR

İZ BIRAKTILAR

Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında etkinliklerine devam ediyor.

GÜNCEL      02 Ocak 2023 - 23:50     0

İZ BIRAKTILAR

Yozgat Bozok Üniversitesi, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu ‘Bir İz Bırak’ öğrenci topluluğu üçüncü sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sırçalı Şehit İdris Öztürk İlkokulu’nun konferans salonu ve zekâ sınıfını yeniledi. 
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Merve Güler; Mimarlık ve Şehir Planlama bülümü öncülüğünde, yapıda öncelikle gözlem ve incelemeler yapılmış sonrasında ise sınıfın rölevesini alarak teknik çizimleri hazırladık. Elde edilen teknik çizimler doğrultusunda üç boyutlu tasarım ve karar sürecine geçildi.” dedi. 
Güler; Proje kapsamında bölgede onarım ve yenilemeye ihtiyaç duyulan köy/kardeş okullar belirlenmişti. Topluluğumuzun üçüncü sosyal sorumluluk projesi olan Sırçalı Şehit İdris Öztürk İlkokulu konferans salonu ve zekâ sınıfı için ihtiyaç analizi belirlenerek (metraj alınması, rölöve çizimlerinin yapılması) proje ekibiyle beraber tasarım ve öneriler geliştirildi.  
Programa Kaymakam Sayın Recep Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Boğazlıyan Bozok Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Kocakaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Oymak, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ