TERCİH’LE BAŞARI ARTTI

Okuduğunuz haber
İYİ DERSLER ÇOCUKLAR

KAYMAKAM AYDIN GÖREVE BAŞLADI

Anasayfa   /    Güncel    /    İYİ DERSLER ÇOCUKLAR

İYİ DERSLER ÇOCUKLAR

Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Belde’deki okulları ziyaret ederek çocukların heyecanlarına ve mutluluklarına ortak oldu.

GÜNCEL      07 Eylül 2021 - 01:00     0

İYİ DERSLER ÇOCUKLAR

 Başkan Baran, öğretmenlere sağlıklı, öğretmenlere, öğrencilere ve velilerine sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı dileklerinde bulundu.

2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Belde’de bulunan Ortaokul ve İlkokulu ziyaret eden Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, çocukların mutluluklarına ve sevinçlerine ortak oldu.
Çocuklara çeşitli hediyeler veren Başkan Baran, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere sağlıklı, güzel bir eğitim-öğretim yılı olmasını diledi.
 Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte mesaj yayınlayan Başkan Menderes Baran, “Tüm Dünya’yı etkisi altına alan ve sağlığımızı olumsuz yönde etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle çocuklarımız da, 1 yılı aşkın bir süre okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına hasret kaldı.
Bugün itibariyle öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin hasreti sona ererek çocuklarımız okullarına kavuştu. Geleceğimizin teminatı, devletimizin ve milletimizin temel direkleri çocuklarımız ve gençlerimiz; sizi en iyi şekilde yetiştirmek için çabalayan öğretmenlerinizin ve ailelerinizin emeğini boşa çıkarmayacağınıza yürekten inanıyorum.
 Koronavirüsle mücadele noktasında devletimiz, okullarınızın temizliği noktasında her türlü tedbiri aldı. Sizler de belirtilen maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat ederseniz, inşallah sağlık ve huzur içerisinde bir eğitim yılı yaşamış olursunuz. Bu duygularla 2021-2022 eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyor, yeni eğitim-öğretim döneminde başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimize ve velilerimize sağlık, huzur ve başarı dolu bir yıl diliyorum. İyi dersler çocuklar.”

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ