AVŞAR , BAŞKANLARA TAVSİYEDE BULUNDU

Okuduğunuz haber
İŞ BİTER, ENERJİMİZ ASLA

BOĞAZLIYAN’A AKILLI SERA

Anasayfa   /    Güncel    /    İŞ BİTER, ENERJİMİZ ASLA

İŞ BİTER, ENERJİMİZ ASLA

Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, sıra dışı çalışmalarıyla örnek olmaya devam ediyor

GÜNCEL      01 Aralik 2020 - 00:16     0

İŞ BİTER, ENERJİMİZ ASLA

Belediye Başkanlığı süresince Beldesine yapmış olduğu çalışmalarla göz dolduran Okan Yaşar Elbaşı, farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Kıt kanaat imkanları en iyi şekilde kullanarak; adaletli, tutarlı, kararlı ve istikrarlı bir şekilde hemşerilerine yansıtan Başkan Elbaşı, bir başkandan beklenilenin ötesinde iş çıkartarak bütün takdirleri topluyor.
Yozgat’ın en genç ve enerjik başkanlarından birisi olan Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla bölgede farkındalık uyandırmaya devam ediyor.
Yılların ihmalini barındıran sorunları kısa sürede bir bir çözüme kavuşturan Başkan Elbaşı, kimi zaman Başkan, kimi zaman işçi gibi çalışarak hemşerilerinin hayır dualarını alıyor.
Uzunlu’da ayak basmadık yer bırakmayarak sorun ve beklentileri tek tek tespit eden Başkan Okan Yaşar Elbaşı, hemşerilerinin kış mevsiminde sıkıntı yaşamaması için başlattığı çalışmalara bizatihi iştirak ediyor.
Belde’de sürdürülen çalışmalara iştirak eden Başkan Elbaşı, işçilerle birlikte kimi zaman duvar ördü, kimi zaman kazma ve kürekle çalışarak onlara moral ve motive desteğinde bulundu.
Uzunlu’yu görüntüsüyle, sosyal ve kültürel zenginliğiyle “Örnek Belde” haline getirmek için mücadele ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, “Beldede yaşayan halkımızın refahı, mutluluğu ve huzuru bizim önceliğimizdir. Onların rahatı için, onların mutlu yarınları için hizmet yapmak, hizmet üretmek bizim asli görevimizdir. Nerede bir aksaklık, nerede bir eksiklik varsa bizler oradayız. Çalışmalarımıza kanaat önderlerimizle yapmış olduğumuz istişareler sonrasında başlıyor ve hayata geçiriyoruz. Başkanlık makamı kimseye baki değildir, baki olan ortaya konulan eserlerdir” dedi.
Kış mevsiminde yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek adına Belde’deki cadde ve sokakları, yol ve kaldırımlar ile kanalizasyon hattını baştan aşağı gözden geçiren Başkan Elbaşı, Yenidoğan Mahallesi’nde devam eden kaldırım ve betonlama çalışmalarını yakinen takip ederek, işçilerin çalışmasına ortak oldu. Kimi zaman taş üstüne taş koyan, kimi zaman kazma ve kürekle çalışanlara yardım eden Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, hemşerilerinin büyük takdirini topladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ