COŞAR MERAK UYANDIRDI

Okuduğunuz haber
İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA

KURUMLAR TURNUVADA YARIŞACAK

Anasayfa   /    Güncel    /    İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA

İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı ve İlköğretim Haftası Kutlama Töreni, Fatih İlkokulu bahçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

GÜNCEL      15 Eylül 2022 - 00:55     0

İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA

2022-2023 eğitim öğretim yılı açılışı ve İlköğretim Haftası, Fatih İlkokulu bahçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Kutlama programına; Boğazlıyan Kaymakamı Recep AYDIN, Belediye Başkanı Gökhan COŞAR, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan ŞAHİN, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ümit KANDEMİR, İlçe Emniyet Müdür V. Mustafa SEZER, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa KOCAKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ŞİMŞEK ile birlikte okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Öğrenciler şiirler okuyarak, birbirinden güzel gösteriler sergilediler. Yapılan gösteriler veliler ve protokol tarafından büyük beğeni topladı. Sonrasında öğrenciler ve velilere ikramlarda bulunuldu. 
Kaymakam AYDIN, “Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere ebediyete irtihal etmiş eğitim camiamızın neferlerini saygı ve şükranla yâd ederken, başta öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2022-2023 Eğitim-öğretim yılının verimli bir şekilde geçerek, ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum” dedi. 


 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ