FIRSATI KAÇIRMAYIN!

Okuduğunuz haber
İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA

GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

Anasayfa   /    Güncel    /    İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA

İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı ve İlköğretim Haftası Kutlama Töreni, İMKB Şükran Ana İlkokulu/Ortaokulu bahçesinde çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi. Düzenlenen törenin ardından Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın ilk ders zilini çaldı. İlk zilin çalmasının ardından öğrenciler ders başı yaptı.

GÜNCEL      16 Eylül 2021 - 00:22     0

İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA

2021-2022 eğitim öğretim yılı açılışı ve İlköğretim Haftası, İMKB Şükran Ana İlk ve Ortaokulu bahçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin başta olmak üzere ilçe protokolü, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Program; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden öğretmenler için saygı duruşu, akabinde İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.
Günün anlam ve önemini belirtir konuşma yapmak üzere kürsüye gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, İMKB Şükran Ana İlkokulu'nda yapılan İlköğretim Haftası Kutlama Programına katılarak çocuklar ve velilerle birlikte coşkuyu yaşadıklarını söyledi.
ŞİMŞEK: İLKÖĞRETİM EĞİTİMİN TEMELİDİR
Şimşek, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü: “Dünyanın zor bir süreçten geçtiği ve ülkemizin de etkisinde kaldığı Covid-19 salgınıyla mücadelemiz devam ederken, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük gayretlerle ilçemizin her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanı ve coşkusunu yürekten paylaşıyoruz.
Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere ebediyete irtihal etmiş eğitim camiamızın neferlerini saygı ve şükranla yâd ederken, başta öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2021-2022 Eğitim-öğretim yılının verimli bir şekilde geçerek, ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”
COŞAR: HUZURLU VE BAŞARILI DERS YILI DİLİYORUM
Daha sonra kürsüye davet edilen Belediye Başkanı Gökhan Coşar, sözlerine; “Zorunlu bir aradan sonra geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gönüllerini bilgi ve erdemle yeşertecek yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlayacak olmanın sevincini yaşıyoruz” diye başladı.
Eğitim camiasına huzurlu ve başarılı bir ders yılı dileyen Başkan Coşar, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Sevgili çocuklarımızın, kıymetli öğretmenlerimizin ve tüm velilerimizin coşkusunu da yürekten paylaşıyoruz. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının İlçemiz eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyor, huzurlu ve başarılı bir ders yılı diliyorum. Önceliğimizin tüm vatandaşlarımızın sağlığı olması dolayısıyla okullarda maske, mesafe ve temizlik kurallarına mutlaka uyulması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.
2021-2022 eğitim ve öğretim yılının tüm çocuklarımıza, eğitimcilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu geçmesini diliyorum.”
AYDIN: EĞİTİM YILININ ÜLKEMİZE BAŞARILAR
GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM

Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın da yaptığı konuşmada, “Dünyanın zor bir süreçten geçtiği ve ülkemizin de etkisinde kaldığı Covid-19 salgınıyla mücadelemiz devam ederken, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük gayretlerle ilçemizin her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanım ve coşkusunu yürekten paylaşıyoruz” dedi.
Aydın, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere ebediyete irtihal etmiş eğitim camiamızın neferlerini saygı ve şükranla yâd ederken, başta öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2021-2022 Eğitim-öğretim yılının verimli bir şekilde geçerek, ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.
Konuşmalara müteakip, okul öğrencileri tarafından okunan şiirler ve gösterilerle program şenlik havasında geçti.
Program sonrasında protokol, okul ve sınıf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ