Okuduğunuz haber
“İKİ DEVLET, TEK MİLLET” VURGUSU

COŞAR: BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Anasayfa   /    Güncel    /    “İKİ DEVLET, TEK MİLLET” VURGUSU

“İKİ DEVLET, TEK MİLLET” VURGUSU

Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, Belde’yi Azerbaycan bayrakları ile donattı.

GÜNCEL      19 Ekim 2020 - 23:29     0

“İKİ DEVLET, TEK MİLLET” VURGUSU

Uzunlu Belediyesi, Ermenistan’ın saldırılarına karşı Azerbaycan’a destek amacıyla Belde sokaklarını Azerbaycan ve Türk bayrakları ile donattı. Uzunlu’nun dört bir yanına asılan bayraklarla ilgili olarak konuşan Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, “Tek Millet, İki Devlet anlayışıyla, Azerbaycan’ı her alanda desteklemeye ve vatan mücadelelerinde kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Ermenistan’ın ateşkesi ihlal ederek Azerbaycan topraklarına saldırmasına tepki gösteren ve Belde’nin her köşesinde Azerbaycan halkına destek veren Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, cadde ve sokaklara Azerbaycan ve Türkiye Bayraklarını yan yana asılmasını sağlayarak, Azerbaycan’ın haklı davasında daima yanında olduklarının mesajını verdi.
 “İki devlet tek millet” bilboardlarıyla Uzunlu Beldesi’ni donatan Başkan Elbaşı,“Birlik ve beraberliğimizi, dayanışma ile perçinleyerek kardeşlerimizin her zaman yanlarında olacağız” dedi.
Başkan Elbaşı, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bugün kardeş Azerbaycan’ın bağımsızlığına yeniden kavuşmasının 27’nci yıl dönümünü kutlamaktayız. Azerbaycan’ın bağımsızlığını tanıyan ilk ülke olan Türkiye Cumhuriyeti için, 18 Ekim 1991’de kazanılan bu bağımsızlık hiç şüphesiz 20’nci yüzyılın en önemli hadiselerinden biridir.
Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Azerbaycan’ın sevinci sevincimiz, kederi kederimizdir” ifadesinde açıkça dile getirdiği bu kuvvetli bağları en yüksek seviyede korumak ve yaşatmak hepimizin görevidir.
Yaklaşık 30 yıllık bir savaş ve işgal durumu olan Azerbaycan’ın Karabağ topraklarında Ermenistan'ın yeniden hain saldırılara başlamasıyla birlikte Azerbaycan Türk'ü cephede gerekeni yapmaktadır. Cephede madden ve manen yanında olduğumuz kardeş ülke Azerbaycan’a selam olsun. Soydaşlarımıza ve askerlerimize cephede başarılar diliyoruz. Ayaklarına taş değmesin. İki devlet tek millet!" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ