Başkanlar Başer’e duacı

Okuduğunuz haber
İÇ DEKORASYON MAĞAZASI AÇILDI

Budak İnşaat yine zirvede

Anasayfa   /    Güncel    /    İç dekorasyon mağazası açıldı

İç dekorasyon mağazası açıldı

Boğazlıyan’da Mahiroğulları- Solak İç Dekorasyon Mağazası açıldı. Boğazlıyan inşaat sektörünün öncü kuruluşlarından Mahiroğulları-Solak İnşaat, İç Dekorasyon Mağazası ile ilçeye büyük yenilikler getirmiş oldu. Özgün tasarımlar, etkileyici özel koleksiyonlar ile dikkat çeken Mahiroğulları-Solak İç Dekorasyon Mağazası, Mevlana Mahallesi’nde hizmete girdi.

GÜNCEL      07 Nisan 2021 - 21:22     0

İç dekorasyon mağazası açıldı

Boğazlıyan’da inşaat sektörünün öncülerinden Mahiroğulları-Solak İnşaat, sektörde getirmiş oldukları yeniliklere bir yenisini daha ekledi. 
Mahiroğulları-Solak İç Dekorasyon Mağazası’nı bünyesine katarak, Boğazlıyan ve bölge halkının hizmetine sunan Mahir Avcı ve Mustafa Solak, “Artık konutlar dört kapı ve pencereden ibaret değil sonuçta. Yeniliği takip etmek gerekiyor. Bizde bunları düşünerek, ilçemizde bu eksikliği gördüğümüzden dolayı böylesi bir yeri açmayı hedefimize koyduk ve şu anda açılışımızı yapıyoruz” diye konuştu.
Mevlana Mahallesi’nde yaklaşık 750 metrekare kapalı alanda faaliyete geçen Mahiroğulları-Solak İç Dekorasyon Mağazası’nın açılış törenine Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Belediye Encümenleri Uğur Paşaoğlu, Faruk Özalp, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öcal Öcalan, Esnaf ve Sanatkarları Odası Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nuri Erkoç, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan, İş Adamı Köksal Ustaoğlu, İş Adamı Sinan Budak, İş Adamı Ahmet Acar, CHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker, kurum ve kuruluş müdürleri, dernek başkanları başta olmak üzere yüzlerce ilçe halkı katıldı.
Mahiroğulları-Solak İç Dekorasyon Mağazası kurucularından Mahir Avcı, açılış öncesi yaptığı konuşmada, “Hızla gelişen ve değişen yeni tasarım metodları ve güncel malzeme bilgisini; inşaat ekonomisi ile estetik ve fonksiyonellik bağlamında birleştiren ve gelecek vizyonu ile harmanlayan bir tasarım sürecini benimsedik. Bu doğrultuda yaratıcı ve işlevsel bir tasarımda farklı bakış açılarının gerekliliğine inanıyoruz.
Hedefimiz daima Boğazlıyan’a yenilikleri sunabilmek. İlçemizi daha güzel bir hale getirebilmek için ne yapabiliriz, ne katabiliriz bunun düşüncesiyle hareket ediyoruz. Artık konutlar dört kapı ve pencereden ibaret değil sonuçta. Yeniliği takip etmek gerekiyor. Bizde bunları düşünerek, ilçemizde bu eksikliği gördüğümüzden dolayı böylesi bir yeri açmayı hedefimize koyduk ve şu anda açılışımızı yapıyoruz. Boğazlıyan’ımıza, hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.
Bahçe çevre düzeninden, iç dekorasyon malzeme, saray tavan süsleri, mangallık, bahçe mobilyaları, duvar kağıtları, duvar çıta çalışmaları, tavan çıta çalışmaları kısacası iç dekorasyon üzerine her şey mevcut” şeklinde konuştu. 
Mahir Avcı, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
 “İç mimari tasarım, bizim için sadece nitelikli ve güzel bir mekan yaratmaktan çok daha fazlasıdır. Mekanlarını tasarladığımız firma veya kişilerin kurumsal kimlikleri ve marka kültürleri temel ihtiyaç ve gereksinimler çerçevesinde harmanlanır. Amacımız müşterilerimizi vakit geçirdikleri mekanlarda kendilerini özel hissetmeleri ve tasarımlarımızda ergonominim ön planda olmasıdır.
“Evlerimiz kendimizi en özel ve en rahat hissettiğimiz yerlerdir. Mobilya seçimi bunu sağlamanın sadece ilk adımıdır. Daha kişisel ve rahat hissettiren bir atmosfer için ev aksesuarlarına ihtiyaç vardır.
Evinizi  dekore etmek istiyorsanız ya da farklı bir ev hediyesi mi arıyorsunuz? Ev aksesuarları koleksiyonumuzda yüzlerce orijinal hediye fikirleri ve dekoratif aksesuar ürünleri bulacaksınız. 
Biblo, vazo, şamdan ve daha birçok çeşit aksesuarlarla evinizi daha da güzelleştirin. Oturma odanız hatta mutfağınız için tasarlanan ürünlere göz atın. Burada her ev ve her ruh haline uygun salon aksesuarlarını bulabilirsiniz. Bu ev aksesuarları sayesinde tasarım zevkinize bağlı olarak, mobilyalarınıza uygun mükemmel kombinler oluşturabilir ve salonlarınızı süsleyebilirsiniz.  Siz değerli müşterilerimizi ürün çeşitlerimizi görmek için mağazamıza bekliyoruz.”

Daha sonra söz alan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, yaptığı konuşmada;  “İlçemiz her geçen gün gelişiyor. Bu gelişime katkıda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Boğazlıyan’da iç dekorasyon anlamında açılan mağazanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah kazançlarının bol olmasını temenni ediyorum” dedi.
Başkan Gökhan Coşar’ın kurdela kesiminden sonra hizmete açılan mağaza, büyük ilgi gördü.


 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ