İZ BIRAKAN ÇALIŞMA

Okuduğunuz haber
HEYECAN İÇERİSİNDEYİZ

KOMAGENE MEVLANA ŞUBESİ AÇILDI

Anasayfa   /    Güncel    /    HEYECAN İÇERİSİNDEYİZ

HEYECAN İÇERİSİNDEYİZ

Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Başkan Coşar’a destek ziyaretinde bulundu

GÜNCEL      13 Ocak 2022 - 00:11     0

HEYECAN İÇERİSİNDEYİZ

Kuruluş aşamasında Türkiye rekoru kırılan Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin mimarı Belediye Başkanı Gökhan Coşar’a, teşekkür ve destek ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. 2022 yılında yapılacak yatırımlarla bölgenin kaderini değiştirecek organize sanayi bölgesindeki çalışmaları yakından takip eden Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Başkan Coşar’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Büyük, “Büyük heyecan içerisindeyiz. Gayretlerini ve çalışmalarını esirgemeden organize sanayi bölgesini ilçemize kazandıran Başkanımız Gökhan Coşar’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Başkanımıza desteğimiz tamdır.  Belde belediye başkanları olarak başkanımın yanındayız, emrindeyiz” dedi.

Boğazlıyan ve bölgesinin kalkınmasında lokomotif rol üstlenecek olan, kuruluş süreci Türkiye’de rekor sayılacak günde tamamlanan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nde alınan mesafe büyük heyecan uyandırıyor.
Şimdiden Türkiye’deki büyük iş insanlarının odağı haline gelen, yer almak için adeta bir biriyle yarış edilirken, Boğazlıyan’ın hayalini gerçekle buluşturan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’a  teşekkür ve destek ziyaretleri de tüm hızıyla sürüyor.
Boğazlıyan ekonomisi ve istihdamında rekorlara imza atacak OSB’nin kuruluşu için gecesini gündüzüne katarak büyük mesafeler alan Başkan Coşar’ı, bir kez daha ziyaret eden ve hem teşekkürlerini hem de desteğini yineleyen Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, “Sayın Başkanım, Belde şahsım ve belde halkım büyük heyecan içerisinde OSB’nin bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz” diye konuştu.
Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin Boğazlıyan için büyük önem arz ettiğini ifade eden Başkan Büyük, “Temenni ediyoruz ki bölgemizin parlayan yıldızı olan Boğazlıyan’ımıza çok büyük katkı sağlayacak olan organize sanayi bölgemizin vatandaşlarımızın büyük bir umutla beklediği çalışmaların bu hızla devam edip en kısa zamanda Boğazlıyan’ımıza kazandırılmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.
BÜYÜK: TEŞEKKÜRLER GÖKHAN BAŞKANIM!
Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Öncelikle Gökhan Başkanıma hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sadece Boğazlıyan’ımız için değil, Yozgat’ımız için önem arz eden organize sanayimizin büyük bir aşama kaydedildi; altyapı ile ilgili ihaleler tamamlanarak yer teslimi yapıldı. Temenni ediyoruz ki bölgemizin parlayan yıldızı olan Boğazlıyan’ımıza çok büyük katkı sağlayacak olan organize sanayi bölgemizin vatandaşlarımızın büyük bir umutla beklediği çalışmaların bu hızla devam edip en kısa zamanda Boğazlıyan’ımıza kazandırılmasını temenni ediyoruz.
BAŞKAN’IMIZA DESTEĞİMİZ TAMDIR
Gökhan Başkanımız organize sanayi bölgesi için büyük efor sar fediyor. Bu eforun neticesi de alınmaya başladı. Boğazlıyan’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Biz belde belediye başkanları olarak başkanımın yanındayız, emrindeyiz. Elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz, başarılarının devamını diliyorum.
Biz Ovakent olarak organize sanayi bölgesi ile ilgili çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Vatandaşlarımız büyük bir heyecan içerisinde. Çünkü burada çalışacak olan Ovakentli, Yamaçlılı, Sırçalılı, Yenipazarlı, Uzunlulu gençler.
HAYALİ GERÇEKLE BULUŞTURDU
Bölgemizin tamamına, diğer ilçelere de iş gücü kazandıracak bir yatırım olduğu için beldemizde, ilçemizde büyük bir heyecan var. Tabii biz hızlı bir şekilde bunun kazandırılması için başkanımızın çalışmalarını takip ediyoruz. O kadar mesafe katedildi ki, olmaz denilen projenin ne kadar hızlı yol aldığını gördükçe mutlu oluyoruz. Başkanımı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.
COŞAR: BİZ BİR AİLEYİZ
Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük’ü makamında ağırlayan ve yapmış olduğu ziyaretten, kendisine vermiş olduğu destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Biz bir aileyiz. Boğazlıyan’a yapılan her yatırım Ovakent’e, Sırçalı’ya, Yamaçlı’ya, Yenipazar’a, Uzunlu’ya yapılmış bir hizmettir” dedi.
Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş aşamasında Belde Belediye Başkanlarının manevi destek olduğunu anımsatan Başkan Coşar, “Boğazlıyan Belediyesi’nin başarılı olmasını onlar benden daha çok istiyorlar. Bizim bunun bilincinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ben ayrıca Belde Belediye Başkanlarımızın beldelerine yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı da Yusuf Başkanımın şahsında diğer belde başkanlarımızı da tebrik ediyorum.” Şeklinde konuştu.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Öncelikle Ovakent Belediye Başkanımız Yusuf Büyük’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Organize Sanayi Bölgesi’nde aşama kaydetmemizde Başkanımızın ve diğer belde belediye başkanlarımızın büyük destekleri var. Biz bir aileyiz. Boğazlıyan’a yapılan her yatırım Ovakent’e, Sırçalı’ya, Yamaçlı’ya, Yenipazar’a, Uzunlu’ya yapılmış bir hizmettir. Bu noktada Belde Belediye Başkanlarımızdan ve özellikle AK Partili Belde Belediye Başkanlarımızın bize vermiş olduğu manevi desteği çok önemsiyorum. Bizlere başından beri büyük destek oluyorlar.
BELDELER DE GELİŞİP BÜYÜYOR
Boğazlıyan Belediyesi’nin başarılı olmasını onlar benden daha çok istiyorlar. Bizim bunun bilincinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ben ayrıca Belde Belediye Başkanlarımızın beldelerine yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı da Yusuf Başkanımın şahsında diğer belde başkanlarımızı da tebrik ediyorum.
BAŞKANLARIN DESTEĞİ MOTİVASYONUMUZU ARTIRIYOR
Biz bu bölgede uyum içerisinde çalışmaktayız, çalışmaya da devam edeceğiz. Biz ne yapıyorsak Boğazlıyan ilçemizin tamamı için yapıyoruz. Bu destekler bizim için çok önemli. Hem bizim motivasyonumuzu artırıyor, hem çalışma gayretimizi artırıyor. Ben Yusuf Başkanıma şahsım ve Boğazlıyan Belediyesi adına yapmış olduğu nazik ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum.
Aynı zamanda bu yatırım bölgesel bir yatırım olduğunu kendisi de ifade etti. İnşallah sadece Boğazlıyan’ın değil, Yenifakılı’nın, Çandır’ın, Çayıralan’ın, Sarıkaya’nın, Kayseri’nin bize yakın olan bölgelerini ilgilendirdiğini düşünüyorum.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ