ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Okuduğunuz haber
HER İLMEK BİR İYİLİKTİR

CHP’DEN ANKARA ÇIKARMASI

Anasayfa   /    Güncel    /    HER İLMEK BİR İYİLİKTİR

HER İLMEK BİR İYİLİKTİR

Boğazlıyan Kaymakamlığı Eğitim Projeleri Destek Programı kapsamında Yamaçlı İmam Hatip Ortaokulu “Her İlmek Bir İyiliktir” projesi Yamaçlı Belediyesi sponsorluğunda, Yamaçlı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Yamaçlı Şehit Başkomiser Ramazan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu’nun katılımı ile sergi ve kermes düzenlendi.

GÜNCEL      16 Haziran 2022 - 14:59     0

HER İLMEK BİR İYİLİKTİR

Projenin asıl amacı son zamanlarda aileleri derinden sarsan ve beraberliğe ihtiyaç duyulan, uzun bir süreç olan SMA hastası çocuklarımıza umut olmak, öğrencilere sevgi ve duyarlılık konusunu aktarmaktır. Aynı zamanda öğrencilerimizin el becerileri geliştirmek amacıyla üç ay boyunca emek vererek oluşturmuş oldukları bir projedir.
50 adet kasnak öğrenciler tarafından işlenip, hazır hale getirilip ve velilerimizin hazırlamış olduğu ürünlerle birlikte satışa sunularak toplamda 26.130₺ gelir elde edilmiştir. Projeden elde edilen gelir miktarı tamamıyla SMA hastası çocuklara aktarılacaktır. 
Programa Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan ŞAHİN, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa KOCAKAYA, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban ALTINTAŞ, veliler , öğrenciler ve öğretmenler katılım sağladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ