Baran'dan vefa örneği

Okuduğunuz haber
HEP BİRLİKTE, DAHA İLERİYE

Ankara'da Boğazlıyan zirvesi

Anasayfa   /    Güncel    /    Hep birlikte, daha ileriye

Hep birlikte, daha ileriye

Boğazlıyan Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Köksal Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Aktaş, Adem Toz, Yasin Ersoy ve Yusuf Eroğlu 7 Temmuz’da gerçekleştirilecek Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Seçimli Genel Kurul öncesi Başkan Hüseyin Akay’ı ziyaret ederek, bir kez daha desteklerini yinelediler. Bölgede en büyük hacme sahip olan Taşıyıcılar Kooperatifi ile iş birliği yapma konusundaki gayretlerin artarak devam edeceğini söyleyen Başkan Akay, “İnşallah bu anlayış içerisinde birbirimize destek olarak, birbirini kavrayan iki el gibi birbirimize sarılarak işleri yürüteceğiz ve bunu da başaracağız” dedi.

GÜNCEL      17 Haziran 2021 - 00:43     0

Hep birlikte, daha ileriye

7 Temmuz 2021’de gerçekleştirilecek Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Seçimli Genel Kurul öncesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’a destek ziyaretleri adeta sele dönüştü.
Hüseyin Akay’ın Liderliği’nde şekerin daha fazla tatlandığını, hem üreticilerin hem de fabrikaların gücüne güç kattığını dile getiren ziyaretçiler, “Genel Kurul’da Başkanımız sayın Hüseyin Akay’a hep destek, tam destek için bir kez daha stadyumu dolduracağız” dediler.
Boğazlıyan ekonomisinin can damarlarından birisini oluşturan Boğazlıyan Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Başkan Hüseyin Akay’ı ziyaret ederek, “Hep birlikte, daha ileriye” mesajını verdiler.
EL BİRLİĞİ, GÜÇ BİRLİĞİ
Kayseri Şeker’in en büyük paydaşlarından birisi olan Taşıyıcılar Kooperatifi’nin gerek ekonomiye ve gerekse istihdama büyük katkılar sağladığını ifade eden Başkan Kılıçaslan, “Sizlerle birlikte yaptığımız, “el birliği, güç birliği” anlayışı ile ortaya konulan gayret, samimiyet her iki kurumun da güçlenmesine vesile olmuştur.  Geçmişteki ve sonraki süreçlerde yapmış olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler elimizden geldiği kadar sizlere yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz, bundan hiç şüpheniz olmasın. Bundan sonra da bizim üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. Bilakis bu süreçte bazı taleplerimiz oldu, Allah razı olsun bizlere yardımcı oldunuz. İleriki süreçte de olacağınızdan hiçbir şüphemiz yok” şeklinde konuştu.
AKAY: KOOPERATİF’LE İŞBİRLİĞİ YAPMA KONUSUNDA
GAYRETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Boğazlıyan Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Aktaş, Adem Toz, Yasin Ersoy  ve Yusuf Eroğlu’nun  ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Bölgede en büyük hacme sahip olan Taşıyıcılar Kooperatifi ile iş birliği yapma konusundaki gayretlerin artarak devam edeceğini ifade ederek, “İnşallah bu anlayış içerisinde birbirimize destek olarak, birbirini kavrayan iki el gibi birbirimize sarılarak işleri yürüteceğiz ve bunu da başaracağız” dedi.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
 “Boğazlıyan Taşıyıcılar Kooperatifi büyük bir teşkilat. Bizim pek çok Taşıyıcılar Kooperatifi’yle iş birliğimiz var elbette. Ama bunlar içerisinde belki en yoğun çalıştığımız ve en büyük hacme sahip olanı Boğazlıyan.
HEPBİRLİKTE DAHA İLERİYE
Güveni kazanmak çok önemli, bunu korumakta elbette ki onun kadar önemli. İnşallah bu anlayış içerisinde biz hep birlikte karşılıklı bir birimize destek olarak, bir birimizi kavrayan iki el gibi birbirimize sarılarak işleri yürüteceğiz, başaracağız. Bu duygularla tekrardan hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ