VERGİ BORÇLARI KREDİ KARTIYLA ÖDENEBİLECEK

Okuduğunuz haber
HEP BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

Anasayfa   /    Güncel    /    HEP BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

HEP BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

2023 yılının ilk aylarında yapılması planlanan Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Salih Özmen; “Sorun değil, çözüm odaklı çalışmalarımız olacak. Esnafımızın işini kolaylaştıracak projeler üreteceğiz” dedi.

GÜNCEL      21 Kasim 2022 - 23:29     0

HEP BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

Boğazlıyan’ın genç ve umut vaat eden iş insanlarından, Bağlarbaşı Mahallesi Muhtarı Salih Özmen, Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2023 yılının ilk aylarında yapılması planlanan seçimli kongre için Boğazlıyan’ın genç ve umut vaat eden iş insanlarından, Bağlarbaşı Mahallesi Muhtarı Salih Özmen, Başkanlığa adaylığını açıkladı.
Özmen, “El ele gönül gönüle vererek, Kooperatif’le birlikte esnaf ve sanatkarımızı da büyütmeye çalışacağız. Hep birlikte daha güçlüyüz. Yapacak çok işimiz ve yeniliklerimiz olacak” dedi.
ESNAFIMIZ İÇİN SAHADAYIZ
Esnafın olduğu her yerde esnafı temsil edenlerin bulunduğunu ve Esnafın sorunları için sahada olduklarını açıklayan Özmen, “Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi.
Boğazlıyan’ın en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2023 yılının ilk aylarında yapılması planlanan Olağan Genel Kurulu’nda Oda Başkanlığı için Boğazlıyan’ın sevilen iş insanlarından Salih Özmen aday oldu.
ESNAFIN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ
Özmen, “Bizler her platformda esnaf ve sanatkarı daha iyi temsil edebilmek adına gücünüze güç, sesinize ses katmak adına çok büyük bir güç birliği ile sahalarda olacağız. Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de hissettiğimiz ekonomik daralmalardan en çok etkilenen ayakta kalma mücadelesi veren maddi ve manevi zor günler yaşayan esnafımızın bu onurlu mücadelesine destek olmak adına bu önemli göreve ekip arkadaşlarımız ile birlikte talip olduk” açıklamasında bulundu.
ÖZMEN: TALEPLERE KAYITSIZ KALAMAZDIM
Boğazlıyan’ın önde gelen iş insanlarından Salih Özmen, Esnaf ve Sanatkarın taleplerine kayıtsız kalmadı.
Cana yakınlığı ve girişimci ruhu ile tanınan esnaf ve sanatkardan gelen yoğun baskılara kayıtsız kalmayarak, 2023 yılında yapılması planlanan Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na Aday olduğunu açıklayan Özmen, “Boğazlıyan için Boğazlıyanlılar için adayım. Uzun yıllardır ilçede aile olarak esnaflık yapıyoruz. Bu nedenle esnaflarımızın tüm sorunlarını çok iyi biliyorum. Kooperatifin daha iyi hizmet edebilmesi için bu göreve talibim” dedi.
SORUN DEĞİL, ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ
“Hep birlikte daha güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Bilgi birikim ve tecrübem ile bu göreve talip oldum” diyen Özmen, şunları aktardı.
“Boğazlıyan esnafının hak ettiği ekonomik desteği alması için var gücümüzle çalışacağız. Kıymetli üyelerimizin takdirleri ile bizi bu göreve layık görürlerse, yönetim kurulu ve üyelerimizle birlikte el ele verip, esnafımızın hakkını her konuda arayacağız. Ayrıca esnafın önünü açmak için ne gerekirse yapacağız, hep birlikte daha güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. El ele gönül gönüle vererek, Kooperatif’le birlikte esnaf ve sanatkarımızı da büyütmeye çalışacağız. Hep birlikte daha güçlüyüz. Yapacak çok işimiz ve yeniliklerimiz olacak. Sorun değil, çözüm odaklı çalışmalara imza atacağız. Genç girişimcilerin de her zaman yanında ve destekçisi olacağız.”
TÜM ESNAF VE SANATKARLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ
Özmen, ilçedeki kamu kurum kuruluşlar ve STK’lar ile sürekli istişare içerisinde olup, ortak projeler üretip, esnafa, sanatkara, Boğazlıyan’a nasıl daha faydalı çalışmalar yapacaklarının gayreti içinde olacaklarını söyledi. Tüm esnafımızdan ve sanatkarlarımızdan destek bekliyoruz. Bütün üyelerimize, esnaf ve sanatkarımıza sevgi ve saygılarımı sunarken, kongrenin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ