DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

Okuduğunuz haber
HASTANE’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

NUR İÇİNDE YAT SEHER TEYZE

Anasayfa   /    Güncel    /    HASTANE’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

HASTANE’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Yaklaşık 5 yıldır Boğazlıyan Devlet Hastanesi Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Gökmen Erşen dün itibariyle ilçemize veda etti. Erşen’den boşalan makama hemşehrimiz Nuh Naci Adaş’ın atanacağı öğrenildi.

GÜNCEL      06 Temmuz 2020 - 23:36     0

HASTANE’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Boğazlıyan Devlet Hastanesi Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Gökmen Erşen, ilçemize veda etti.
Yaklaşık 5 yıl önce Müdürlük görevine atanan ve bu süre zarfında Hastane’nin büyümesine, sosyalleşmesine katkılar sağlayan Erşen’in Çayıralan Devlet Hastanesi’nde göreve başlayacağı öğrenildi.
Görev yaptığı süre zarfında bir çok dostluklar edinen Gökmen Erşen, sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında tüm dostlarına ve sevenlerine teşekkür etti.
Erşen paylaşımında şunları dile getirdi:
“2016 yılının 9’uncu ayı idi. Boğazlıyan’da görev var dediler büyüklerimiz. Sorgulamadan bu emri 5 yıl boyunca bize güvenenlerin başını yere eğdirmeden davama Sadık kalarak önce Rabbimin rızası sonra kanunlar çerçevesinde Boğazlıyan Devlet Hastanesi Müdürlüğü görevini alnımızın akıyla tamamladım. 
Bu süre zarfında bizden desteğini esirgemeyen sayın Milletvekillerimiz başta olmak üzere tüm Boğazlıyanlı siyasetçilerimize ve Belediye Başkanımız Gökhan Coşar’a teşekkürü bir borç bilirim.
İl Yönetim Kurulu üyemiz sayın Köksal Ustaoğlu hakkını ödeyemem ve teşekkürü bir borç bilirim. En önemlisi ise bana Boğazlıyan’ı memleketim gibi hissettiren tüm Boğazlıyan halkına sonsuz teşekkür ederim. 
Bir teşekkürü de başarımızda büyük pay sahibi olan iyi niyetli vefakar hastane personellerime etmek isterim sağolsunlar. Vedalaşamadığım tüm Boğazlıyan halkından helallik diler saygılar sunarım.
Bu arada şunu da söylemek isterim ki Reis’in de dediği gibi; "eşşek ölür kalır semeri Yiğit ölür kalır eseri" hastanemizde tüm hastalarımızın şifa bularak ve gülerek ayrılmaları dileği ile herkese hayırlı görevler dilerim.
Edinilen bilgiye göre; Gökmen Erşen’den boşalan makama, Boğazlıyan Devlet Hastanesi’nde görevini başarıyla yürüten, Kurumu ve personeli yakinen tanıyan tecrübeli isimlerden birisi olan hemşehrimiz Nuh Naci Adaş’ın atanacağı öğrenildi.
Sayın Erşen’e vermiş olduğu hizmetlerden ve sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor, sayın Adaş’a da hayırlı uğurlu olsun, Rabbim utandırmasın diyoruz.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ