Ortak payda Boğazlıyan

Okuduğunuz haber
HASRET SONA ERDİ!
Anasayfa   /    Güncel    /    Hasret sona erdi!

Hasret sona erdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklama sonrası dün itibariyle normalleşme sürecine giren esnaf, müşteri kabulüne başladı.

GÜNCEL      03 Mart 2021 - 23:01     0

Hasret sona erdi!

Müşterilerini HES kodu kontrolü sonrası işletmeye alan esnaf, ilk gün itibariyle kurallara uyulduğunu belirterek, “Hepimiz için zorlu bir dönem oldu. İşlerlerimiz kapanınca zor günler geçirdik. Yeniden kapanmamak için hepimizin kurallara riayet etmesi şart” dedi.

Koronavirüs tedbirleri sebebiyle aylardır iş yerleri kapalı olan esnaf, önceki gün açıklanan ‘normalleşme’ kararları ardından işletmelerini yüzde 50 kapasiteyle açtı.
Hazırlıklarını tamamlayan kafe, restoran, pastane gibi işletmeler müşterilerini kabul ederken, tedbirleri elden bırakmadıkları görüldü. HES kodu kontrolü sonrası ateşleri ölçülerek işletmeye alan esnaf, karardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Yaklaşık 100 gündür tedbirler kapsamında kahvehanesini açmayan esnaflar, bundan sonraki süreçte kurallara daha fazla uyarak normalleşmeye çalışacaklarını dile getirdi.
Sabahın erken saatinde kahvehanesine gelerek temizlik yaptıklarını ve çay ocağını hazırladıklarını belirten esnaf, "Çok mutluyuz. Gelen müşterilerimize HES kodu sorgulaması yaparak işletmemize alıyoruz. Müşterilerimizin mesafeli oturmalarını sağlıyor ve pandemi kurallarına riayet etmelerini söylüyoruz" dedi.
Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş, yeniden kapanmamak için hem esnafın hem de vatandaşların birlik içinde hareket etmesi ve pandemi kurallarına harfiyen uymaları gerektiğini anımsattı.
Yeni normalleşme sürecinin tüm esnafa hayırlı olmasını temenni eden Başkan Yazılıtaş "İnşallah herkes bol kazanç elde etmiş olur ve koronavirüs belasından bir an önce kurtuluruz” dedi.

Etiketler

#Boğazlıyn

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ