COŞAR TARİH YAZIYOR

Okuduğunuz haber
GURBET BOĞAZLIYAN’I HÜZNE BOĞDU

DARISI BOĞAZLIYAN’A

Anasayfa   /    Güncel    /    GURBET BOĞAZLIYAN’I HÜZNE BOĞDU

GURBET BOĞAZLIYAN’I HÜZNE BOĞDU

Boğazlıyan eşrafından, genç kuşağın örnek şahsiyetlerinden Levent Çay’ın hanımı Gurbet Ünal Çay’ın ani vefat haberi Boğazlıyan halkını hüzne boğdu.

GÜNCEL      24 Haziran 2020 - 23:21     1

GURBET BOĞAZLIYAN’I HÜZNE BOĞDU

Yakalandığı apansız hastalığın pençesinden bir türlü kurtulamayan, Gurbet Ünal Çay’ın sağlığına kavuşması için açılan kan kampanyasına binlerce ünite kan veren Boğazlıyan halkı, Çay’ın ani vefatı sonrası derin bir üzüntüye büründü.
Genç yaşta hayata gözlerini yuman Gurbet Ünal Çay’ın cenaze törenine 7’den 70’ine ilçe halkı katıldı. Kılınan Cenaze Namazı sonrasında Aile Kabristanlığı’na dualarla ebedi istirahatgahına uğurlanan Çay, geride büyük bir acı bıraktı.
Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak merhume Gurbet Ünal Çay’a Allah’tan rahmet, Kardeşimiz, dostumuz Levent Çay başta olmak üzere tüm sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.


 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

özlem
Canım arkadaşım Nur içinde yat...😔
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ