Gelecek size emanet

Okuduğunuz haber
GÜMÜŞ ZİRVEDE BIRAKTI

MHP’nin Sırçalı Adayı Tanış oldu

Anasayfa   /    Siyaset    /    Gümüş zirvede bıraktı

Gümüş zirvede bıraktı

10 yıllık Belediye Başkanlığı görevi süresince Belde’ye büyük hizmetler kazandıran, sosyal belediyecilikteki bölgede örnek gösterilen Sırçalı Belediye Başkanı Tamer Gümüş, yeni dönemde göreve talip olmayacağını duyurdu. Sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımla hem Sırçalı halkını, hem de sevenlerine büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Gümüş, “Bu bir veda değildir. Bu davanın neferi olmaya her zaman devam edeceğim. AK Partimiz’in beldemizde göstereceği adayın arkasında olacağımı da belirtmek isterim” dedi.

SİYASET      22 Kasim 2018 - 22:10     0

Gümüş zirvede bıraktı

Sırçalı Belediye Başkanı Tamer Gümüş, sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada, 31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’nde göreve talip olmayacağını duyurdu.
RAKİPSİZ BAŞKAN SEÇİLMİŞTİ
2014 Mahalli İdareler Seçimi’nde Yozgat’ın tek rakipsiz Adayı olarak Belediye Başkanlığı’na seçilen, yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla Belde halkının gönlünde taht kuran Gümüş’ün aldığı karar, belde halkı başta olmak üzere tüm sevenlerinde şok etkisi yarattı.
BÜYÜK ERDEMLİK GÖSTERDİ
Bir çok seçilmiş, yeniden aday olabilmek için Ankara’nın yolunu mesken tutarken, Tamer Gümüş’ün görevi zirvedeyken bırakması, büyük bir erdemlilik olarak nitelendirildi. 
Belde halkı tarafından sevilen, takdir edilen, sosyal belediyeciliğin öncülerinden Tamer Gümüş, aday olmama kararında, “Kan bağı olan akrabasının da aday olacağı yönündeki açıklamasının” etkin rol oynadığını ifade ederek, “Aile büyüklerimle, akrabalarımla siyasi ortamda karşı karşıya gelmemek adına hem şahsıma ve hem partime zarar vereceğini düşündüğüm için yeni döneme ailem ve kendimin karari ile aday olmayı düşünmediğimi ve zirvede bırakmayı belirtmek isterim” dedi.
Sırçalı Belediye Başkanı Tamer Gümüş, sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

BELDE’ME BİR ÇOK HİZMETLER KAZANDIRDIM
 “Sırçalı beldemizde 2009 ile 2019 yılları arasında 2 dönemdir Sırçalı Belediye Başkanı olarak kasabama hizmet etmekteyim. 2009 yılında göreve geldiğimde eksikleri bir bir tespit ederek hızlı bir şekilde projelendirme çalışması yaparak Beldeme AK PARTİ’nin verdiği güç ve destek ile birlikte Mevlana ve Fatih Mahalleleri olmak üzere Beldemizde alt yapı projeleri, üst yapı Projeleri, Sosyal Projeler, Tarımsal Projeler, Spor Tesisleri, Belediyemiz Araç parkı İstihdam ve ismini sayamadığımız bir çok projelere bölgesel anlamda ev sahipliği yaparak hem beldemizi sizlerin sayesinde AK PARTİMİZİ üst seviyelere çıkardık.
Sevgili hemşehrilerim bana iki dönemdir vermiş olduğunuz görevi layıkı ile yürüttüm ne ailemi ne yakınlarımı üzecek bir iş yapmadım hep gönlü Sırçalı hasreti sevdası ile yanan gecesini gündüzüne katan bir kardeşiniz bir evladınız olarak şunu belirtmeliyim ki, önümüzdeki yerel seçimlerde kan bağı olan akrabamın belediye başkan adayı olacağını açıklamasından dolayı siyasi ortamda karşı karşıya gelmemek adina hem şahsıma ve hem partime zarar vereceğini düşündüğüm için yeni döneme ailem ve kendimin karari ile aday olmayı düşünmediğimi ve zirvede bırakmayı belirtmek isterim.
AK PARTİLİ ADAYIN YANINDA OLACAĞIM
Ak Partimizin beldemizde göstereceği adayın arkasında olacağımı belirtmek isterim her zaman partimle çalışmaya devam edeceğim partimin çıkarları doğrultusunda partimin bana uygun göreceği işte çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğim. Bu davada bana emeğini esirgemeyen basta aileme çocuklarıma Annem babam ailem yakınlarım ve beni sevenlere ve benden desteğini esirgemeyen başta siz Sırçalılı hemşehrilerime emeği olup gönlü benle olan herkese ayrı ayrı tesekkür ederim. Ayrıca, çalışma döneminde beraber çalıştığım meclis üyelerimize fedakar personelimize iyi ve kötü günümde destek olan başta Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ’a, Yozgat Milletvekilimiz Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcımız Sayın Yusuf Başer’e AK davada üzerime düşen hizmetlerde emeği olan herkese desteklerinden ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
BU BİR VEDA DEĞİLDİR
Bu bir veda değildir. Bu davanın neferi olmaya her zaman devam edeceğim, bu davada güzel dostluklar kazandım hayatın güzelliklerini yaşadım istenmeyen olaylarıda, arkadaşlığı da dostluğu da iyi günüde kötü günüde yaşadım hepsi bana bir tecrübe oldu. Saygı ve sevgilerimle sizleri yürekten selamlıyorum Allah’a emanet olun...”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ