Kablo hırsızları yakalandı

Okuduğunuz haber
GÖNÜL DAĞI UZUNLU’DA ÇEKİLSİN

Oktay’dan bir müjde daha

Anasayfa   /    Güncel    /    Gönül Dağı Uzunlu’da çekilsin

Gönül Dağı Uzunlu’da çekilsin

Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, Dizi çekimlerinin Belde’de çekilmesi için girişimlerde bulundu

GÜNCEL      11 Mart 2021 - 00:05     0

Gönül Dağı Uzunlu’da çekilsin

Sosyal ve Kültürel çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, TRT’nin en çok izlenen dizisi haline gelen ve Bozkır’da Anadolu Masalı’nın anlatıldığı Gönül Dağı dizisinin Belde’lerinde çekilmesi için tüm imkanları seferber etmeye hazır olduklarını söyledi. Yozgatlı Yazar Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden uyarlanan dizinin çekimleri için Uzunlu’nun bulunmaz bir fırsat olduğunu dile getiren Elbaşı, talebini Yazar Mustafa Çiftçi başta olmak üzere İl Kültür Müdürü ve Yozgat Milletvekillerine iletti.

Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, Yozgatlı Yazar Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden uyarlanan ve bir anda Türkiye’nin en sevilen dizilerinden birisi haline gelen Gönül Dağı’nın Uzunlu Beldesi’nde çekilmesi için tüm imkanlarını seferber etmeye hazır olduğunu söyledi.
Böylesi bir kültürel hizmeti Türkiye gündemine taşıyan ve Yozgat’ın tanıtılmasında büyük katkıları bulunan Yazar Mustafa Çitfçi’ye teşekkür eden Belediye Başkanı Elbaşı, Dizi’de her Yozgatlı’nın kendisinde bir parça bulduğunu ancak gönüllere taht kuran dizinin Yozgat’ta çekilmemesinin büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.  
Yozgat’ın en güzel beldelerinden birisi olan Uzunlu’nun tarihi ve kültürel yapısıyla, doğal güzellikleriyle Gönül Dağı’na çok rahat bir şekilde ev sahipliği yapabileceğini anımsatan Başkan Elbaşı, Yazar Mustafa Çiftçi başta olmak üzere İl Kültür Müdürü ve Yozgat Milletvekillerini arayarak Dizi’nin Uzunlu’da çekilmesi noktasında desteklerini istedi.
Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, konu ile ilgili açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Gönül Dağı dizisi, Yozgat’ın kültürünü yansıtıyor. Araçlar Yozgat’ın plakasını taşıyor olmasına karşın çekimlerin Eskişehir’de yapılıyor olması bizleri üzüyor. Çekimlerin Uzunlu Beldesi’nde yapılması konusunda Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve Ali Keven Beyefendi ile görüşerek taleplerimizi ilettim.  
Uzunlu Beldemiz, kültürel dizilere, sinemalara ya da her türlü kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapacak güzelliktedir. Bu tür kültürel çalışmalara her zaman imkanlarımızı sunmaya hazırız. 
Madem ki, Yozgat anlatılıyor, Yozgat tanıtılıyor o halde Yozgat’ın en gözde Beldeleri’nden birisi olan Uzunlu’da yapılmasını talep ediyorum. Uzunlu Beldesi olarak hem halkımız, hem de Belediye olarak bizler Gönül Dağı dizisinin bundan sonraki çekimlerinin beldemizde yapılmasını talep ediyoruz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ