CHP’Lİ GENÇLER KAHVALTIDA BULUŞTU

Okuduğunuz haber
GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

BOZOĞLU’YA ANLAMLI ZİYARET

Anasayfa   /    Güncel    /    GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

Başkan Coşar: Öğretmenler toplumun en saygıdeğer ve cefakâr insanlarıdır

GÜNCEL      22 Kasim 2021 - 23:35     0

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayı yayınladığı mesajında; Geleceğin mimarı, sevginin, fedakârlığın en somut örneği ve Peygamber mesleği olan öğretmenlere şükranlarını sunarak emeklerinin karşılığının asla ödenmeyeceğini belirtti. Başkan Coşar, “Öğretmenlerimiz; eğitim -öğretimin yanı sıra çocuklarımızın tüm hayatlarını şekillendirecek kişiliğin belirlenmesinde, hayata dair kanaatlerinin düşüncelerinin oluşmasında, geleceğin inşasında büyük emekleri olan örnek insanlardır” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Her biri birer fedakarlık örneği olan öğretmenlerimizin milli ve manevi değerlere yaslanarak çocuklarımızı bilginin evrenselliğine taşıması, aydınlık yarınlar adına en büyük umudumuzdur" ifadelerini kullandı.
Öğretmenlerin, bir yandan geçmişi öğretirken, bir yandan da geleceği inşa ettiğini anlatan Başkan Coşar, "Çünkü hayatta hangi mesleği seçmiş ya da hangi mevkiye gelmiş olursa olsun, herkes öğretmenlerin rahle-i tedrisinden geçmiş, ışığıyla aydınlanmıştır. Her biri birer fedakarlık örneği olan öğretmenlerimizin milli ve manevi değerlere yaslanarak çocuklarımızı bilginin evrenselliğine taşıması, aydınlık yarınlar adına en büyük umudumuzdur." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin, öğretmenleri sayesinde geleceğindeki hedeflere ulaşmada en ufak bir şüphesi bulunmadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Gökhan Coşar mesajında, "Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön vermektedir.
Tüm meslek grupları sizlerin elinde şekillenmektedir. Özgürlüğü, bağımsızlığı, ulusal egemenliği, cumhuriyeti ve demokrasiyi koruyan bu değerleri koruyup yüceltecek kuşakları yetiştiren değerli öğretmenler, sizlerin varlığıyla gelecekten en ufak kaygımız ve endişemiz yoktur. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatlarını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ