Okuduğunuz haber
FUAT OKTAY KORKUTTU!

BEGÜM AKAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Anasayfa   /    Güncel    /    FUAT OKTAY KORKUTTU!

FUAT OKTAY KORKUTTU!

"Siber Güvenlik Haftası" dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen programda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşehrimiz sayın Fuat Oktay, aniden rahatsızlandı.

GÜNCEL      21 Aralik 2020 - 22:31     0

FUAT OKTAY KORKUTTU!

Konuşmasına bir süre ara veren sayın Oktay, “Uykusuzluk ve yorgunluğa bağlı küçük bir rahatsızlık oldu tekrar anlayışınız için teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşehrimiz Fuat Oktay Cumhurbaşkanlığı külliyesindeki Siber Güvenlik Zirvesi’nde konuşma yaptığı sırada rahatsızlandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı'nın durumunun iyi olduğu açıklandı.
Fuat Oktay’ın tansiyonun düştüğü, ambulans çağrıldığı ancak hastaneye kaldırılmadığı öğrenildi. İlk müdahalesi revirde yapılan Oktay, durumunun iyileşmesinin ardından yeniden salona dönerek konuşmasına devam etti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Oktay, rahatsızlık geçirdikten hemen sonra tekrar sahneye çıkarak ödül takdiminde bulunurken yaptığı açıklamada; "Sadece biraz doktorlarımızın söylediği kadarıyla ifade ediyorum, uykusuzluk ve yorgunluğa bağlı küçük bir rahatsızlık oldu tekrar anlayışınız için teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.
Bizde Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hemşehrimiz Sayın Fuat Oktay’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.


 

Etiketler

#Fuat Oktay

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ