Okuduğunuz haber
FENER ALAYI COŞKUSU

DEMİROĞLU’NDAN COŞAR’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Anasayfa   /    Güncel    /    FENER ALAYI COŞKUSU

FENER ALAYI COŞKUSU

Boğazlıyan’da fener alayı yürüyüşü: Cumhuriyet’in 99. Yılı için yürüdüler

GÜNCEL      31 Ekim 2022 - 23:05     0

FENER ALAYI COŞKUSU

Boğazlıyan’da Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanlığı tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. Yılı kapsamında fener alayı yürüyüşü düzenlendi. 
Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Ata’ya çelenk arzı ilen  başlayan fener alayı yürüyüşüne çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Kadını erkeği, genci yaşlısı ellerinde meşalelerle Cumhuriyet Meydanı’na doğru yürüdü. 

Yürüyüş, saat 18.30`da Cumhuriyet Meydanı`nda başladı. Türk bayrakları, Atatürk posterleri ve fener taşıyan yüzlerce Boğazlıyanlı, Emniyet Müdürülüğü istikametinden, İşbankası, Halk Bankası, oradanda yeniden Cumhuriyet Meydanı’na yürüyerek , gecenin karanlığını Fenerleri ile aydınlattılar.
Yürüyüşte, marşlar söylendi. “Genciz güçlüyüz, Atatürkçüyüz”, “Ne Mutlu Türküm Diyene”,  “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” gibi sloganlar atıldı. 
Coşkulu müzikler eşliğinde oyunlar oynanarak, halaylar çekildi. 
Fener Alayı yürüyüşü, Saat: 19.23’te geri sayım eşliğinde havayi fişek ve şiir dinletisi ile son buldu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker günün anlam ve önemine binean şunları söyledi;  “Milli bayramlarımızın daha güzel kutlanması için özellikle fener alayı geleneğimizi hassasiyetle sürdürmek Cumhuriyet Halk Boğazlıyan İlçe Başkanlığımızın her zaman önceliği olmuştur. Cumhuriyetimizin ilanının 99’nci yıldönümü dolayısıyla İlçe Başkanlığımızca planlanmış olan fener alayı ve kutlama etkinliğinin, tüm toplum kesimlerini kucaklayıcı olduğunu ve  milli birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştirildiğini söyledi. Buradan partili partisiz tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” Dedi. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ