BASIN AÇIKLAMASI

Okuduğunuz haber
FECİ KAZADA 2 KİŞİ ÖLDÜ, 9 KİŞİ YARALANDI

Silahlı saldırı: 1 yaralı

Anasayfa   /    Güncel    /    Feci kazada 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı

Feci kazada 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı

Akdağmadeni İlçesi Davutlu Mevkinde otomobil ve minübüsün kafa kafaya çarpışması sonucu iki kişi hayatını kaybetti, 9 kişide yaralandı.

GÜNCEL      07 Aralik 2021 - 00:20     0

Feci kazada 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı

Kaza Akdağmadeni ilçesi Davutlu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Yozgat’tan Sivas istikametine seyir halinde olan 58 BB 551 plakalı minibüs ile Sivas istikametinden Yozgat istikametine seyir halinde olan 07 YOA 15 plakalı otomobil ile Akdağmadeni Davutlu Mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye sevk edilen yaralılardan 07 YOA 15 plakalı otomobilde bulunan 6 kişiden Akdağmadeni’nde müezzinlik yapan T.D ve eşi R.D hayatını kaybederken 3’ü ağır 1 kişide hafif şekilde yaralandı. 58 BB 551 plakalı minibüste bulunan 5 kişi hafif şekilde yaralandı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ