CAVLAK HİZMETE AÇILACAK

Okuduğunuz haber
ESNAFIN SEÇİMİ OLACAK

Hayırlı uğurlu olsun

Anasayfa   /    Güncel    /    Esnafın seçimi olacak

Esnafın seçimi olacak

Sungur: Seçim sandığı gelecek, esnafımızın sıkıntısı bitecek

GÜNCEL      03 Haziran 2021 - 01:19     1

Esnafın seçimi olacak

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı adaylarından Tekin Sungur, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Esnaf arkadaşları tarafından ilgiyle karşılanan ve her birinin desteğini alan Sungur, “Ben sizlerin huzuru ve refahı için adayım. Sizlere maddi ve manevi destek olmak, esnafın önündeki engelleri kaldırarak krediye daha kolay ulaşması için adayım. Demokrasimizin gereği olan sandık gelecek, esnafımızın sıkıntısı bitecek” dedi.


Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı adaylarından Tekin Sungur, esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Esnaf arkadaşlarının ısrarları sonrasında adaylığını açıklayan ve kendisini bir dönem ile sınırlayan Başkan Adayı Tekin Sungur, gittiği her ziyarette ilgiyle ve sevgiyle karşılanıyor.
40 yılı aşkın esnaflık hayatını başarıyla sürdüren, meslektaşlarının çektiği sıkıntıları, sorun ve beklentilerini yakinen bilen Tekin Sungur, esnaf ve sanatkarların istek ve taleplerini dinleyerek, Başkan seçilmesi durumunda bunların bir bir aşılacağını söylüyor.
“İLK İŞİM MAKAM ARACINI SATMAK OLACAK”
Esnaf ve sanatkarın can damarlarından birisi olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin kredi verirken zorlaştıran değil kolaylaştıran, engel olan değil engelleri ortadan kaldıran bir yönetim anlayışı ile yönetileceğini belirten Başkan Adayı Sungur, başkanlığa seçilmesi durumunda ilk icraatının makam aracını satmak olarak özetledi.
Özellikle pandemi sürecinde esnafın sıkıntılı bir dönem geçirdiğine vurgu yapan Tekin Sungur, “Esnaf ve sanatkar arkadaşlarımız ayakta kalabilmek adına, borçlarını gününde ödeyebilmek için ihtiyacı olan aracını satarken, Kooperatif’in son model aracının olmasını doğru bulmuyorum. Makam aracını satıp daha fazla esnafımızın krediye ulaşmasını sağlamak olacaktır” diye konuştu.
BAŞKAN SANDIKLA BELİRLENMELİ
“Esnafın adayı” olarak çalışmalarını sürdüren Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı adaylarından Tekin Sungur, seçimin demokrasinin gereği olan sandıkla yapılması gerektiğini söyledi.
Esnaf arkadaşlarının ısrarla seçimin sandıkla yapılmasını talep ettiklerini anımsatan Başkan Adayı Sungur, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü: “El kaldırma ile yapılan oylamalar, esnafın özgür iradesine ipotek koymaktır. Her üye, özgür iradesi ile sandığa gelmesi ve tercihlerini sandıkta kullanmaları şarttır. Bu demokrasimizin de gereğidir” dedi.
Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı adaylarına üye listelerinin tam olarak verilmediğini iddia eden Tekin Sungur, “Her aday eşit şartta yarışmalıdır. Her ne kadar üyeye ulaşmamız zorlaştırılsa da, bu seçimin kazananı yine bizler olacağız. Esnaf ve sanatkarımızı ipotek kıskacına boğmadan kolaylıkla krediye ulaşmasını sağlayarak, hem esnafımızın hem de kooperatifimizin büyümesini sağlayacağız. Bir dönem Başkanlık yapıp koltuğu bizden sonra gelenlere bırakacağız.”

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Menderes lök hakkinda hayirlisi neyse o olsun gardasim
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ