Av sezonu sona erdi!

Okuduğunuz haber
ESNAFIMIZIN DENİZ’İ VAR!

FETÖ firarisi evdeki gizli bölmede yakalandı

Anasayfa   /    Güncel    /    Esnafımızın Deniz’i var!

Esnafımızın Deniz’i var!

DenizBank’tan Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan esnafa avantaj sağlayan iş birliği

GÜNCEL      11 Mart 2021 - 00:01     0

Esnafımızın Deniz’i var!

DenizBank, Boğazlıyan  Esnaf  ve Sanatkarlar Odası ile iş birliği protokolü imzaladı.
İki kurum arasında 08.03.2021 tarihinde imzalanan anlaşma ile Oda üyeleri DenizBank’ın kendilerine özel sunduğu 3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi’den yararlanabilecek. Üye esnaf ayrıca Bonus Business Kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanından faydalanabilecek.
“Sektörel uzmanlığımız ile esnafımızın her ihtiyacında yanlarındayız”
İş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Boğazlıyan Şube Müdürü Aytaç Yılmaz şöyle konuştu; “Günün ihtiyaç ve gerekliliklerine uygun ürün ve çalışmalarımız ile DenizBank olarak öncelikli gayemiz, esnafımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atabilmek. Bu anlayışla, Boğazlıyan  Esnaf  ve Sanatkarlar Odası  ile yaptığımız işbirliği kapsamında Oda üyelerine; 3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi avantajı, Bonus Business Kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanı sunuyoruz. Sektörel uzmanlığımızdan aldığımız güçle müşterilerimizi yeni kredi modellerimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile tanıştırmaya devam edeceğiz”. 
Yılmaz; “Boğazlıyan esnaf ve sanatkarımızı Denizbank Şubemize bekliyoruz.” Dedi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ