2023 YILINDA HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

Okuduğunuz haber
ESNAFA CAN SUYU OLACAĞIZ

MUHTEŞEM ORGANİZASYON

Anasayfa   /    Güncel    /    ESNAFA CAN SUYU OLACAĞIZ

ESNAFA CAN SUYU OLACAĞIZ

Paşaoğlu, “Esnaf ve sanatkarımız olduğu için Kooperatifler var”

GÜNCEL      04 Ocak 2023 - 23:21     0

ESNAFA CAN SUYU OLACAĞIZ

Esnaf ve sanatkârların yoğun destek ve talebi doğrultusunda ekip arkadaşlarıyla birlikte Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na aday olan Uğur Paşaoğlu, zorlaştıran değil kolaylaştıran bir yönetim sergileyeceklerini belirterek, “Bu kurumlar sorun çözme, alternatif üretme, çözüm bulma ile birlikte hizmet üretme ve hizmet etme yerleridir” dedi.

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Uğur Paşaoğlu, ekip arkadaşlarıyla birlikte çalışmalarını sürdürüyor.
Ziyarette bulunduğu her esnaf ve sanatkarın desteğini alan Paşaoğlu, “Esnaf ve sanatkarımız yeni dönemde zorlaştıran değil kolaylaştıran, krediye ulaşmada hiçbir zorluk çıkartmayan, esnaf ve sanatkarı evraka boğmayan bir yönetimle buluşacak” dedi.
Kooperatiflerin esnaf ve sanatkarlara yardımcı olmak, kolaylık sağlamak için var olduğunu söyleyen Paşaoğlu, bu kurumları sorun çözme, alternatif üretme, çözüm bulma ile birlikte hizmet üretme ve hizmet etme yerleridir” şeklinde konuştu.
Esnaf ve sanatkarın rekabet gücü yükseltip, finansal olarak ihtiyac duydukları anlarda yanlarında olmak için aday olduklarını belirten Uğur Paşaoğlu, ekip arkadaşlarıyla birlikte bu görevin öneminin farkında olduklarını dile getirdi.
Kamu kaynaklarının, esnaf kesimi tarafından daha verimli ve etkili kullanılması gerektiğini belirten Başkan Adayı Paşaoğlu, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: ‘’Bu da ancak gelişen-değişen koşullara ayak uydurabilen, organizasyon kabiliyeti olan genç ve dinamik bir ekiple mümkün olacaktır. Gerek esnafımız ve gerekse orta ölçekli işletmelerimiz, kuruluş aşamasında veya faaliyetlerini sürdürürken ihtiyaç duydukları krediyi en kısa yoldan alabilme imkanına kavuşacak. Gerek evrak temininde ve gerekse ipotek temininde kolaylıklar sağlanacaktır.
Başkanlığına ve yönetimine talip olduğumuz Kefalet Kooperatifi vesilesi ile de esnafımıza hizmet alanımızı genişletme arzusundayız.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi sağladığı kredilerle, ilçe esnafının maddi ve manevi dayanışmasının ve birlikteliğinin en önemli sembolüdür. İşini büyütmek isteyen veya finansal olarak destek isteyen esnaf ve sanatkarımızın en önemli güvencesi kooperatiftir. Bizler de bu anlayışla hareket ederek, esnafımızın her zaman yanında ve destekçisi olacağız.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ