OSB’DE İKİNCİ ETAP

Okuduğunuz haber
ESNAF VE ÇİFTÇİNİN BORCU ERTELENSİN!

İLKÖĞRETİM HAFTASI BAŞLADI

Anasayfa   /    Güncel    /    ESNAF VE ÇİFTÇİNİN BORCU ERTELENSİN!

ESNAF VE ÇİFTÇİNİN BORCU ERTELENSİN!

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Ahilik Haftası kapsamında yaptığı açıklamada esnafın salgın boyunca zor durumda olduğunu ve kalıcı çözüm beklediğini söyledi.

GÜNCEL      14 Eylül 2020 - 23:35     0

ESNAF VE ÇİFTÇİNİN BORCU ERTELENSİN!

“33. Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı'nda esnafımızın bayram yapacak dermanı kalmadı. Esnaf Kefalet Kooperatifleri ve Halk Bankası aracılığıyla bazı esnafların kullandığı 25 bin liralık kredinin ödeme günü geldi. Prim ve vergi ödemelerinin günü geldi. 
Esnaf borçlandırma desteği değil kira, prim, vergi gibi kalemlerde hibe destek bekliyor. Şuan özellikle servis şoförleri, kahvehane sahipleri ve çalışanları zor günler geçiriyor. Gelirleri sıfırlandı. Bu insanlar ne yapacak şimdi? Lütfen siyasi iktidardan artık bu sorunlara kayıtsız kalmamasını rica ediyorum. Küçük esnaf zor durumda.
Artık seslerini duyun. Geçtiğimiz günlerde Nevşehir’de bir Ziraat Bankası şubesinde bir çiftçi kendini yaktı. Çünkü defalarca söyledik ‘çiftçi ve esnafa derhal borç yapılandırması ve erteleme çıkarılmazsa bu insanlar iflas edecek’ diye. Saray bu ertelemeyi yapmak için neyi bekliyor? Ne zaman borçlarını yapılandırıp sicil affı getireceksiniz? Ziraat Bankası ve Halk Bankası’nda kaç kişinin kendini yakması gerekiyor?”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ