7 DEAŞ şüphelisi yakalandı

Okuduğunuz haber
ESNAF SANDIK İSTİYOR

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER

Anasayfa   /    Güncel    /    ESNAF SANDIK İSTİYOR

ESNAF SANDIK İSTİYOR

22 Ocak 2023 Pazar günü yapılacak Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul öncesi, esnaf ve sanatkarlar seçimin; demokrasinin gereği olan sandıkta yapılması gerektiğini söyledi. İlçedeki birliğin, beraberliğin ve huzurun seçimden daha önemli olduğuna vurgu yapan esnaf ve sanatkarlar, “Sayın Başkan Adaylarımızdan, “seçim sandıkta olacak” açıklamasını yapmalarını istiyoruz” dedi.

GÜNCEL      19 Ocak 2023 - 17:58     0

ESNAF SANDIK İSTİYOR

Son bir aydır ilçenin gündemini oluşturan Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’na sayılı günler kala, seçimin nasıl bir oylamayla yapılacağının adaylar tarafından açıklanmaması ilçede faaliyetlerini sürdüren esnaf ve sanatkarlar arasında tedirginliğe yol açıyor.
Geçmişte yapılan ve el kaldırıp indirme şeklinde yapılan seçimlerde ayrışmaların olduğuna, kendi aralarında kırgınlık ve dargınlıklar oluştuğuna dikkati çeken esnaf ve sanatkarlar, her iki adaydan da seçimin sandıkta yapılması yönünde açıklama beklediklerini dile getirdi.
Boğazlıyan’daki birlik ve beraberliğin seçimlerden daha önemli olduğuna vurgu yapan esnaf ve sanatkarlar, “El kaldırma ile yapılan oylamalar, özgür iradeye ipotek koymaktır. Her üye, özgür iradesi ile sandığa gelmesi ve tercihlerini sandıkta kullanmaları şarttır. Bu demokrasimizin de gereğidir. İradenin sandıkta tecelli etmesi katılımında fazla olmasına vesile olacaktır.
Yıllardır sürdürülen uygulamaya son verilmesini istiyor, kurulacak sandıklarda oylarımızı kullanmak istiyoruz. Bu bizim en doğal hakkımız. Bizlerin oyları ile başkanlığa seçilecek adayların böylesi bir imkanı bizlere sunmasını ve seçimi sandıkla yapmalarını talep ediyor, bu konuda adaylarımızdan bizleri rahatlatıcı açıklama yapmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ