NURDOĞAN'A SEVGİ SELİ

Okuduğunuz haber
EROĞLU RAMAZAN’A HAZIR

İKTİDARA HAZIRIZ, İKTİDARA TALİBİZ

Anasayfa   /    Güncel    /    EROĞLU RAMAZAN’A HAZIR

EROĞLU RAMAZAN’A HAZIR

Boğazlıyan’ın en büyük alışveriş merkezi, tüm hazırlıklarını tamamladı

GÜNCEL      21 Mart 2023 - 00:06     0

EROĞLU RAMAZAN’A HAZIR

Boğazlıyan alışverişin vazgeçilmez isimlerinden Eroğlu Alışveriş Merkezi, Ramazan öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Ramazan'a özel indirimler için düğmeye basan AVM, 1 ay boyunca indirimli satış yapacak. Şarküteri, gıda ve manav reyonlarında ve daha bir çok üründe indirime giden mağazada, vatandaşa kalite ucuza sunulacak.

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in başlamasına sayılı günler kala Eroğlu Alışveriş Merkezi de gıda ürünleri başta olmak üzere manav ve şarküteri ürünlerinde indirimli satışlara start verdi. 
Boğazlıyan halkının huzurlu ve sağlıklı bir biçimde Ramazan ayını idrak etmeleri temennisinde bulunan Eroğlu Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Recep Eroğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan sofralarına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Ramazan’a özel ürünler ve gıda paketleri başta olmak üzere A’dan Z’ye tüm ürünlerimizde indirim kampanyası başlattık” dedi.
Mağazanın gün içerisinde müşterilerine hizmet vereceğini hatırlatan Genel Müdür Eroğlu, “Halkımıza kaliteli ürünleri en cazip fiyatlarla ulaştıracak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Ramazan ayı boyunca alışverişi daha keyifli hale getireceğiz. Anlık ve günlük indirimlerle müşterilerimizin bütçesine katkı sağlayacağız. İftariyelik başta olmak üzere özenle hazırladığımız, herkese, her keseye uygun Ramazan paketlerimizle en iyi şekilde hizmet vereceğiz. 
Her zaman olduğu gibi bir kez daha altını çizerek ve gururla ifade etmek isterim ki Eroğlu Alışveriş Merkezi, her zaman kalitede öncü, fiyatta ölçüdür. Hesabını bilenleri mağazamıza bekliyoruz” diye konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ