KADES’İ ANLATTILAR

Okuduğunuz haber
ERKOÇ ESNAFIN VAZGEÇİLMEZİ

OSB GURUR KAYNAĞIMIZ

Anasayfa   /    Güncel    /    ERKOÇ ESNAFIN VAZGEÇİLMEZİ

ERKOÇ ESNAFIN VAZGEÇİLMEZİ

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu’nda 59 yıllık rekor kırıldı. 1964 yılında kurulan ve 1.180 üyesi bulunan Kooperatifi Genel Kurulu’na üyelerin yüzde 86’ı katılım sağladı. Kapalı sandık usulü ile gerçekleşen Genel Kurul’da 1.013 geçerli oyun 691’ini alan Nuri Erkoç, 6’ncı kez Başkanlığı kazanırken, Uğur Paşaoğlu ise 322’de kaldı.

GÜNCEL      23 Ocak 2023 - 23:51     0

ERKOÇ ESNAFIN VAZGEÇİLMEZİ

Son iki aydır Boğazlıyan gündemini meşgul eden Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu, hafta sonu rekor katılımla yapıldı.
Tarihi kalabalığa sahne olan ve saat 10.00’da Boğazlıyan Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurul’da üyeler tek tek listelerden kontrol edilerek kongre alanına alındı.
 “SANDIĞA GİDİLDİ”
Genel Kurul’a Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, STK temsilcileri, davetliler, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda kooperatif üyeleri katıldı. Yoğun ilgi gören genel kurulda, divan oluşturuldu. Ardından bilanço, gelir gider tablosu ve çeşitli kararlar üyelerin oylamasına sunuldu.
Tüm kararlar oy birliğiyle alındıktan sonra, kapalı zarf usulü ile oylamaya geçildi. Saat 16:30’da sona eren oy kullanımı sonucunda Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nde mevcut Başkan Nuri Erkoç, bir kez daha güven tazeledi.
1015 oyun kullanıldığı seçim sonucunda beyaz oy pusulası ile yarışan mevcut Başkan Nuri Erkoç, 691 oy alırken, mavi oy pusulası ile yarışan Uğur Paşaoğlu ise 322 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı.
“ERKOÇ; TEŞEKKÜR ETTİ”
Seçim sonrası yaptığı konuşmada Esnaf ve Sanatkarın her zaman yanında olduklarını söyleyen Başkan Erkoç, kooperatif kapısının herkese açık olduğunu ve plasman sıkıntının olmadığını, küçük esnaf ve sanatkarların ekonominin ve demokrasinin temel unsurları olduğunu belirtti. 
Başkan Nuri Erkoç, birlik ve beraberliğe vesile olan genel kurula katılan tüm esnaf ve sanatkarlara teşekkür ederek, “Kooperatifimiz Türkiye geneline bakıldığında en güçlü kooperatiflerden birisi. Esnaf ve sanatkarımıza hizmet noktasında hassasiyetle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız ve ekibimizin özverileri ile ortaklarımızın geri dönüşleri ile başarımızı sürekli artırıyoruz” dedi.
YÖNETİM ve DENETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
Kongrede, Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu’na “Nuri Erkoç, Adem Toz, Kadir Sarpdağ, Fatih Ekrem Çam ve Raşit Çınar” Denetim Kuruluna “Bahadır Yener Taşdelen ve Hasan Akdoğan” ve Bölge Birliği Temsilciliğine ise “Nuri Erkoç, Bekir Polat ve Mehmet Aktaş” seçildi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ