Okuduğunuz haber
EMNİYET’Lİ İZOLE

Gençlik Merkezinden Sağlıkçılara destek

Anasayfa   /    Güncel    /    EMNİYET’Lİ İZOLE

EMNİYET’Lİ İZOLE

Yozgat Valisi Kadir Çakır, koronavirüs mücadelesi kapsamında vakıa artışının yaşanmaması için adeta Boğazlıyan’ın üzerine titriyor. Hafta sonu İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk tarafından görevlendirilen ve ilçede basmadık yer bırakmayan polis ekipleri, sosyal izolasyona farkındalık uyandırmak adına vatandaşların uyması gereken kuralları bir kez daha hatırlattı. Kural ihlalinde ısrarcı olan yüzlerce vatandaşa ise ceza kesti.

GÜNCEL      23 Nisan 2020 - 01:09     0

EMNİYET’Lİ İZOLE

Koronavirüs mücadelesi kapsamında vatandaşların izalasyon ve sosyal mesafe kurallarına uymaması Yozgat Valiliği’ni harekete geçirdi.
Yozgat Valisi Kadir Çakır ve İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk’ün yoğun hassasiyeti Boğazlıyan Devlet Hastanesi’nde görevli personelin elini güçlendirirken, hafta sonu Yozgat’tan gelen polis ekiplerinin ilçede yaptığı kontroller vatandaşlara koronavirüsün ne kadar ciddiye alınması gerektiği konusunda büyük farkındalık uyandırdı.
İşi en anlamlı ve en ciddi yürüten kurumların başında gelen Boğazlıyan Belediyesi, koronavirüs mücadelesi kapsamında imkanlarını seferber ederken, vatandaşlar tarafından izolasyon ve sosyal mesafeye uyulmaması bir çok yaptırımı da beraberinde getirdi.
EN İYİ KORUNMA İZOLASYON
Yetkililer herkesin zorunlu olmadıkça evde kalmasını, zorunlu olmadıkça evden çalışmasını ve dışarı çıktıklarında da maskelerini mutlak suretle takmalarını, birbirine en az iki metre mesafede bulunmalarını tavsiye etmesine karşın, vatandaşların koronavirüsü ciddiye almaması, ilerleyen günlerde yeni önlemlerin ve yeterli olmazsa yasaklama kararların alınmasına şimdiden zemin hazırlıyor.
EMNİYET GÖZ AÇTIRMADI
Boğazlıyan halkının izolasyona ve sosyal mesafeye yeterince uymaması Yozgat Valisi Kadir Çakır’ı harekete geçirdi. Vali Çakır’ın aldığı kararlar sonrasında gerek güvenlik kuvvetleri ve gerekse Devlet Hastanesi’nde görevli personeli rahatlatırken, kurallara uymamakta ısrarcı olanları tedirgin etti.
Yozgat İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk tarafından görevlendirilen ve konvoy halinde Boğazlıyan’a gelen 100’e yakın güvenlik güçleri, ilçede adeta kuş uçurmadı.
Sosyal mesafe ve izolasyona riayet etmeyen vatandaşları tek tek sorgulayan ve yüzlercesine cezai işlem uygulayan ekipler, yapmış oldukları uygulamayla rahat bir nefes aldırdı.
EMNİYET’Lİ UYGULAMA TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLSUN
Koronavirüs salgınından korunmak için her türlü tedbirlerini alan duyarlı vatandaşlar, Yozgat Valisi Kadir Çakır başta olmak üzere İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk’e hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.
Uygulamanın büyük bir farkındalığı ortaya koyduğunu ve kurallara uymayan vatandaşları büyük ölçüde tedirgin ettiğini ifade eden vatandaşlar, “Allah sayın Valimiz Kadir Çakır ve İl Emniyet Müdürümüz sayın Murat Esertürk’ten razı olsun. Onların sayesinde rahat bir nefes aldık, kendimizi koronavirüse karşı daha fazla güvende hissettik. Bu uygulamanın Türkiye’ye örnek olmasını ve ciddi oranda caydırıcı olmuştur” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ