GELECEK SİZLERE EMANET

Okuduğunuz haber
ELLERİMİZLE SES OLUYORUZ!

KIZIL ŞAHİN BU KEZ UÇAMADI

Anasayfa   /    Güncel    /    ELLERİMİZLE SES OLUYORUZ!

ELLERİMİZLE SES OLUYORUZ!

Boğazlıyan Halk Eğitimi Merkezi İşaret Dili Kursu Eğitmeni Ayla Çetintaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, “Ellerimizle Ses Oluyoruz” farkındalık etkinliği düzenleneceğini söyledi.

GÜNCEL      30 Kasim 2021 - 00:08     0

ELLERİMİZLE SES OLUYORUZ!

Dünya Engelliler Günü için farkındalık oluşturmak, işitme engellilerle anlaşmak ve empati yönümüzü geliştirmek adına temel seviyede bir işaret dili eğitimi düzenlemek amacıyla Gençlik Merkezi’nde kurs açan Çetintaş, “Engelli vatandaşlarımızı anlamak, fert ve toplum olarak bu kardeşlerimize karşı duyarlı olmak, gereken ilgiyi göstermek ve her konuda yardımcı olmak hepimizin görevidir. Ellerimizle size ses olmaya çalışıyoruz ve her zaman yanınızdayız ’’ dedi.
3 Aralık Engelliler Günü’nün farkındalık yaratma adına Boğazlıyan Kültür Merkezi’nde; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Özel Tuba Rehabilatasyon Merkezi işbirliği ile etkinlik düzenlediklerini kaydeden Çetintaş, 3 Aralık günü Belediye Kültür Merkezi’nde saat 14:00’te sunacağımız ve müzik dinletisi, sinevizyon gösterimi, kısa film gösteriminden oluşan etkinliğimize tüm Boğazlıyan halkımız davetlidir” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ