BOĞAZLIYAN BİLİMDE BULUŞTU

Okuduğunuz haber
ELBAŞI’NDAN, İMAMOĞLU'NA DESTEK!

YILDIRIM CAN ALIYORDU

Anasayfa   /    Siyaset    /    Elbaşı’ndan, İmamoğlu'na destek!

Elbaşı’ndan, İmamoğlu'na destek!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına Türkiye'nin dört bir yanından destek yağıyor.

SİYASET      13 Haziran 2019 - 16:50     0

Elbaşı’ndan, İmamoğlu'na destek!

Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, Esenler Cumhuriyet Meydanında bulunan İmamoğlu’nun seçim standında CHP eski belediye başkan adayı Aksal Örüklü ve beraberindekilerle vatandaşlara kimse moralini bozmasın, 31 Martta biz kazandık 23 Haziranda da tekrar kazanacağız diyerek açıklamada bulundular.
“BİZ İNANDIK SİZDE İNANIN "HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"  
Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşan Elbaşı,” haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır. Bizler Uzunlu’da kazandık, İstanbul’da da tekrar kazanmak için buradayım. Bu çalışmalar sonunda kazanan halkımız olacak, Türkiye’miz olacak, İstanbullular olacak. Bakınız hiçbir zafer kolay kazanılmaz, kolay kazanılan zaferlerin inanın ki tadı olmaz. Bizler zoru başarırız, çünkü ortada büyük bir haksızlık var. Ben buradan hemşerilerime “ tatilinizi bölün ve gelin oyunuzu kullanın, gelin bu haksızlığı birlikte yenelim, bu adaletsizliğe dur diyelim. Biz inandık sizde inanın "Her şey çok güzel olacak"  dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ