EĞİTİM BİR SEN’DEN KAN BAĞIŞI

Okuduğunuz haber
EĞİTİM AŞIĞI BELEDİYE BAŞKANI

AK PARTİ’DE YARIŞ BAŞLIYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    EĞİTİM AŞIĞI BELEDİYE BAŞKANI

EĞİTİM AŞIĞI BELEDİYE BAŞKANI

Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, eğitime verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Baran, Belde’deki okulları tamamen yenileyerek eğitime büyük katkı sağlamış oldu. Başkan Menderes Baran, “Belediyecilik sadece yol ve kaldırım yapmak değil, yeni nesillerin sağlıklı ve huzurlu ortamlarla yetişmesi noktasında da destek olmaktır” dedi.

GÜNCEL      03 Ekim 2019 - 00:11     0

EĞİTİM AŞIĞI BELEDİYE BAŞKANI

Göreve seçildiği günden itibaren, Yenipazar Beldesi’nde büyük bir değişim ve gelişim sağlayan, halk içinde halkın Başkanı olarak gönüllere taht kuran Belediye Başkanı Menderes Baran, örnek olmaya devam ediyor.
BARAN’IN ÖNCELİĞİ EĞİTİM
6 aylık süre içerisinde israfı önleyen, kararlı, tutarlı, tarafsız ve adil bir Başkanlık sergileyen Baran, kıt kanaat imkanlara rağmen, hemşerilerinin daha huzurlu ve rahat ortamda yaşam sürmeleri için Belediye’nin tüm imkanlarını seferber ediyor.
Kısa süre içerisinde yapmış olduğu tasarruf ve önlediği israfla Belediye bütçesine yüz binlerce TL. kazandıran Başkan Baran, önceki gün de Belde’de bulunan okulu adeta yeniden imar etti.
KAYNAKLAR DOĞRU YERE
Dar ve kısıtlı Belediye bütçesini daha verimli ve etkin bir şekilde kullanarak bir çok Belediye’ye örnek olan Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, yıllardır Belde’de hizmet veren ve yapıldığı günden itibaren bir çivinin dahi çakılmadığı Yenipazar İlkokulu, Yenipazar Ortaokulu ve Aşağı Sarıkaya Ana Okulu’nu, tepeden tırnağa yeniledi.
Seferber ettiği Belediye ekipleri tarafından her iki okulun içi ve dışını tamir ve tadilatının yanı sıra boyasını yaptıran Başkan Baran, okul bahçesini uygulattığı çevre düzenlemesiyle okullara yeni bir görünüm kazandırdı.
BARAN EĞİTİM AŞIĞI
Eğitim aşığı Belediye Başkanı Menderes Baran, “Eğitim gören çocuklar bizlerin geleceğidir. En büyük yatırım gençliğe ve geleceğe yapılan yatırımdır. Belediye olarak tüm imkanlarımızı eğitim için seferber etmeye hazırız. Yeter ki, çocuklarımız okusunlar. Sağlık ve huzurlu bir ortamda eğitimlerini tamamlasınlar. 
Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın evleri olan Yenipazar İlkokulu’muz, Yenipazar Orta Okulumuz ve Aşağı Sarıkaya Mahallesi Ana Okulu’muzun gerekli boya badana bahçe temizliği ve tüm temizlik işleri Belediye personellerimiz tarafından yapılmıştır. Çocuklarımızın daha rahat ve daha güzel ortamda eğitim alabilmeleri için elimizden gelen herşeyi yapmaya devam edeceğiz. Okul Müdürlerimizle birlikte gerekli incelemeleri yerinde yaptık ve herhangi bir eksik kalmadığını belirledik” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ