‘GELECEĞİMİZ İÇİN SIFIR ATIK’

Okuduğunuz haber
DYNOBİL EKSPERTİZ BOĞAZLIYAN’DA

AVŞAR , BAŞKANLARA TAVSİYEDE BULUNDU

Anasayfa   /    Güncel    /    DYNOBİL EKSPERTİZ BOĞAZLIYAN’DA

DYNOBİL EKSPERTİZ BOĞAZLIYAN’DA

Boğazlıyan ve çevresinde ikinci el araç alacak vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak DYNOBİL oto ekspertiz şubesi açıldı.

GÜNCEL      01 Aralik 2020 - 00:13     0

DYNOBİL EKSPERTİZ BOĞAZLIYAN’DA

Çarşı Mahallesi Şehit Uğur Karasu Sokak’ta faaliyete geçen oto ekspertizde, araçların bilgisayar ortamında kontrolü sağlanacak.
Dünya standartlarında kendi ürettiği son nesil oto ekspertiz cihazlarını kullanan DYNOBİL bir şubesini de Boğazlıyan’a kazandırdı. Sıfır ve ikinci el araçların kaza ve arıza durumlarını tespit edip yorumlayan, araçların muayene öncesi fren kontrollerini yapan, uzman kadrosu ve tam donanımlı cihazlarıyla otomobillerin yanı sıra 4x2 ve 4x4 araçların sorun ve arızalarını tespit eden ve Türkiye’nin ilk kurumsalı olan DYNOBİL Ekspertiz Boğazlıyan Şubesi, müşteri kabulüne başladı.
Çarşı Mahallesi Şehit Uğur Karasu Sokak’ta faaliyet gösteren ekspertiz, İkinci el araç alacak vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak. Dynobil oto ekspertiz, oto eksper işlemleri adına tüm dyno testlerini yapabilecek.
Boğazlıyan’da oto ekspertiz olma özelliği taşıyan ve işinde uzman personellerle hizmet verecek olan Dynobil  Oto Ekspertiz, müşteri kabulüne başlamış,  olup sürücülerin araçlarına güvenle binmesine olanak sunacak.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ