Oktay: "KKTC'yi yalnız bırakmamızı kimse beklemesin"

Okuduğunuz haber
DÜĞENCİ SORUNLARI MECLİS’E TAŞIDI

TÜİK’e Yozgatlı başkan

Anasayfa   /    Güncel    /    Düğenci sorunları Meclis’e taşıdı

Düğenci sorunları Meclis’e taşıdı

Göreve seçildiği günden itibaren Boğazlıyan’a bir fazla hizmeti kazandırmak adına çalışmalar yapan AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere dün de Ankara’ya gitti.

GÜNCEL      11 Subat 2021 - 00:12     0

Düğenci sorunları Meclis’e taşıdı

Beraberinde İl Genel Meclis Üyeleri Mikayil Demir, Muktat Erdem ve Bahariye, Esentepe, Yoğunhisar, Yazıçepni, Özler, Yazıkışla ve Yapalak köy muhtarlarıyla birlikte Meclis’e giden Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’i makamında ziyaret etti.
Boğazlıyan’a yürütülen çalışmalarla ilgili Milletvekili Başer’e bilgiler aktaran Düğenci, “Boğazlıyan ilçemiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizlerin destekleriyle büyümeye devam edecektir” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti getiren Milletvekili Yusuf Başer, köy muhtarlarıyla tek tek ilgilenerek her birinin sorun ve beklentilerini ayrı ayrı not aldı. Sorun ve beklentilerin giderilmesi noktasında çalışacağını belirten Başer, “Boğazlıyan ilçemizin ve köylerinin gelişmesi kalkınması, insanlarımızın daha güzel bir Boğazlıyan’da yaşaması için çalışıyoruz. 
Göreve geldiğimiz günden bu yana da halkımız için ilçemizin gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu hizmetlerde, Hükümetimizin ve Bakanlarımızın önemli destekleri var. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da omuz omuza daha güzel bir Boğazlıyan inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ