Derneklerin bildirim süreleri değişti

Okuduğunuz haber
DÜĞENCİ FESTİVALE KATILDI

Engelliye “engelsiz hibe”

Anasayfa   /    Güncel    /    Düğenci festivale katıldı

Düğenci festivale katıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan İlçe Teşkilatı, Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’ne katıldı.

GÜNCEL      17 Kasim 2021 - 23:55     0

Düğenci festivale katıldı

Başkent Millet Bahçesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali'ne AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı da tam kadro  katılım sağladı.
AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, "Gençliğe güvenen, gençliğin her daim yanında olan başta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a , ‘Gençlik Festivali’nin emektarı Yerel Yönetimler Başkanımız, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlayan festivalde konserler, söyleşiler, tiyatro, sinema gösterileri, yarışmalar, sertifikalı eğitimler, sergi, grafiti ve daha birçok sürpriz faaliyetler yer aldı.
"Tam Bana Göre Festival" adıyla gençlere yönelik gerçekleşen festivalde, İlçe Başkanı Osman Düğenci, gençlerin eğlencesine katılarak horon tepti, halay çekti.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ