ELBAŞI DEPREM BÖLGESİNDE

Okuduğunuz haber
DÜĞENCİ, ERKOÇ’A BAŞARILAR DİLEDİ

ESNAFA CAN SUYU OLACAĞIZ

Anasayfa   /    Güncel    /    DÜĞENCİ, ERKOÇ’A BAŞARILAR DİLEDİ

DÜĞENCİ, ERKOÇ’A BAŞARILAR DİLEDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, STK ziyaretleri çerçevesinde önceki gün de Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Erkoç’u makamında ziyaret etti. Erkoç’a övgüler yağdıran Başkan Düğenci, “Sayın Başkanım esnafın sıkıntısıyla, derdiyle ilgileniyor. Gayet de başarılı bir şekilde görevini yürütüyor. Başkanıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra memleketimiz için birlikte omuz omuza mücadele edeceğiz” dedi.

GÜNCEL      09 Kasim 2020 - 23:48     0

DÜĞENCİ, ERKOÇ’A BAŞARILAR DİLEDİ

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluş ziyaretleri çerçevesinde önceki gün de Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif’i Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Erkoç’u makamında ziyaret etti.
“STK’larla çalışmak bizler için onurdur” şeklinde konuşan Başkan Düğenci, geleneksel hale getirdikleri STK ziyaretlerinde başkanların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyerek çözümü noktasında çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Sivil Toplum Kuruluşlarının halka hizmet ettiklerini, üyelerinin dertleriyle hemhal olduklarını dile getiren Osman Düğenci, “Sayın Başkan Nuri Erkoç da esnafın sıkıntısıyla, derdiyle ilgileniyor. Gayet de başarılı bir şekilde görevini yürütüyor. Başkanıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra memleketimiz için birlikte omuz omuza mücadele edeceğiz. Boğazlıyan’a kim bir çivi çakarsa ondan Allah razı olsun. Esnafımıza kim destek verirse Allah ondan razı olsun” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Biz, siyasi fikirleri ne olursa olsun sivil toplum kuruluş örgütlerimizle birlikte çalışmayı istiyoruz. Fikirlere saygımız olacak. Burada parti ayrımı yok Boğazlıyan var. Boğazlıyan için hep birlikte omuz omuza devam edeceğiz.
Başkanımızı gayet başarılı buluyoruz. Performansı ve kendini bu işe adamış, kendisini bu işe adamış ilçemizdeki başkanlardan birisi. Sayın Başkan 67 milyon kredi kullandırmış. Esnafın rahatlaması ve piyasanın canlanması açısından bu ciddi bir rakam. Kendisine seçimde başarılar diliyorum.”
AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Erkoç, 2010 yılında devraldığı kooperatifi, Yozgat bölgesinde birinci sıraya getirerek esnafa en üst limitten kredi kullandırdıklarını söyledi.
Yine 2010 yılında 1 milyon 300 TL. plasman ile devraldıkları Kooperatifi 70 milyon TL. plasmana çıkardıklarını anımsatan Başkan Erkoç, kredi takip oranını da yüzde 58.5’ten yüzde 3.2 seviyelerine indirdiklerini ve şu an için dönüşümlerde bekleyen 170 milyon TL’nin bulunduğunu belirtti. 
Kooperatif’in esnaf ve sanatkarın evi olduğunu dile getiren Erkoç, “Bizler de esnaf ve sanatkarlarımız için elimizi taşın altına koyuyoruz. Hiçbir esnafımızı zor durumda bırakmadık. Ne zaman ihtiyaçları olsa yardımcı olduk” dedi.
Başkan Nuri Erkoç, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü: “2021 yılı içerisinde Kooperatifimizde seçim var. Şu anda da 3-4 arkadaşımızın ismi gündemde. Tabii ki onlarında demokratik hakkı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Gurur duyuyorum ki bu kooperatif 2008 yılında yönetime girdiğimde hiç kimse yoktu. Eğer bu kooperatif kapalı olsaydı şimdi hiç kimse dönüp bakmazdı. Ben onlara da başarılar diliyorum.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ