PEKER: GAZETECİLİK KUTSALDIR

Okuduğunuz haber
DÜĞENCİ’DEN ANLAMLI ZİYARET

UZUNLU’YA ‘İYİ’ ZİYARET!

Anasayfa   /    Güncel    /    DÜĞENCİ’DEN ANLAMLI ZİYARET

DÜĞENCİ’DEN ANLAMLI ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Haber Merkezi’mizi ziyaret etti.

GÜNCEL      21 Ekim 2020 - 23:12     0

DÜĞENCİ’DEN ANLAMLI ZİYARET

Düğenci, “Toplumun haber alma ihtiyacını yerel ve ulusal platformda, zor şartlarda fedakarca karşılayan, doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik yapan sizlerin günü kutlu olsun” dedi.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gazetemiz Sahiplerinden Mustafa Doğan ve Yazıişleri Müdürümüz Gökhan Doğan’ı kutladı.
Toplumun haber alma ihtiyacını yerel ve ulusal platformda, zor şartlarda fedakarca karşılayan, doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik yapan sizlerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlu olsun diyen Başkan Düğenci sözlerini, "Başta Boğazlıyan'ımızda görev yapan basın mensubu arkadaşlarımız olmak üzere, tüm gazetecilerin gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve mesleklerinde başarılar diliyorum" diyerek tamamladı.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ