YOZGAT'TA DEAŞ OPERASYONU

Okuduğunuz haber
DENETİMLER ARALIKSIZ

HEM’İN BU KURSU KAÇMAZ!

Anasayfa   /    Güncel    /    DENETİMLER ARALIKSIZ

DENETİMLER ARALIKSIZ

Son günlerde ülkemiz genelindeki COVİD-19 vakalarında artış göstermesi nedeni ile, Boğazlıyan ilçesinde yaşayan vatandaşların  huzur, güven ve sağlığı için duyarlılığı arttırmak, vatandaşları  uyarmak ve sağlık tedbirlerine uymayanlara cezai yaptırım uygulamak amaçlı denetimler devam ediyor. 

GÜNCEL      26 Ekim 2020 - 21:32     0

DENETİMLER ARALIKSIZ

Toplu yaşanan ve çalışılan alanlardaki (fabrika, spor kompleksleri, AVM, İbadethanelerimiz, Camilerimiz) vatandaşlarımızı ve esnafımızı uyarmak, bilgilendirmek ve kural ihlallerini önlemek amacıyla; Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile yaya ve araçlı alan denetimler aralıksız devam ediyor. Sesli ikaz sistemi ile  maske takılmasının zorunlu olduğunu, sosyal mesafe kuralları, temizlik/hijyen/izolasyon sürecine uyulması konusunda Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler  vatandaşları uyarmaya devam ediyor.  
Boğazlıyan Kaymakamlığı talimatları doğrultusunda izolasyon ekipleri de Pozitif ve Temaslı vak'aları ikametlerinde denetleyerek,  İçişleri Bakanlığının Covid-19 Tedbirleri kapsamında gerekli uyarı ve cezai işlemler uygulandı. 


 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ