GURBET BOĞAZLIYAN’I HÜZNE BOĞDU

Okuduğunuz haber
DARISI BOĞAZLIYAN’A

YAVUZ FRANSA’YI SALLADI

Anasayfa   /    Güncel    /    DARISI BOĞAZLIYAN’A

DARISI BOĞAZLIYAN’A

Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Oktay, Yozgat OSB’de açılış ve temel atma törenine katıldı

GÜNCEL      24 Haziran 2020 - 23:22     1

DARISI BOĞAZLIYAN’A

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın, “En büyük hayalim” dediği ve bir yıldır üzerinde ısrarla durduğu Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay’ın dilinde ve gönlünde bir kez daha vücud buldu.
Bir dizi açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’ne gelen sayın Oktay, burada yaptığı konuşmada Boğazlıyan OSB üzerinde bir kez daha durdu.
Ulusal Televizyon Kanallarının canlı olarak yayınlanan konuşmasında Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk günden itibaren üzerinde durduklarını, Belediye Başkanı Gökhan Coşar ve milletvekilleri ile birlikte yoğun bir gayretin sarfedildiğini anımsatan sayın Fuat Oktay, Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi’nin Kayserili iş insanları için bir bölge haline geleceğini dile getirdi.
Cumhurbaşkanı sayın Fuat Oktay, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“İlk günden itibaren iki yıldır ısrarla üzerinde durduğumuz Belediye başkanımızla da yereldeki arkadaşlarımızla, vekillerimizle birlikte çok yoğun olarak üzerinde durduğumuz Boğazlıyan OSB’dir.
Bir ilçemizdeki OSB diye düşünmeyelim. İlmek ilmek dokuyoruz dediklerimizden birisi budur. Burası Kayseri’den Yozgat’a giriş noktasıdır. Mesafe çok azdır. Bölgedeki teşvikleri düşündüğümüzde Kayseri’deki yatırımcılarımız için de cazip bir bölgedir. İnşallah bu OSB’yi bu yıl ayağa kaldıracağız. Projeyi başlatacağız. Burada da yatırımcılarımız hazır zaten.”
Açılış ve temel atma törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız’a hem hemşerilik vasfıyla hem de Kayseri eski Milletvekili olması hasebiyle Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırımcıların gelmesi noktasında sorumluluk yükledi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'ın katıldığı temel açma töreninde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri eski Milletvekili Taner Yıldız, Yozgat ve Türkiye'nin hak ettiği yere geleceğini söyledi. 
Kayseri Eski Milletvekili hemşehrimiz Taner Yıldız, “Yapılan açılışlar ve temel atmalar hem Yozgat’ı hem de ülkemizi hak ettiği yere getirme açısından önemli yatırımlar olacak. Yozgat’ı tercih eden tüm yatırımcılarımızı tebrik ediyorum. Yozgat siyasi istikrara olan borcunu cumhur ittifakı olarak fazlasıyla ödedi. Biz bu anlamda Yozgat borçluyuz. Hamdolsun hem Yozgat’ın algısını hem de gerçeğini hak ettiği yere ulaştırmış olacağız. Temel atmaların ve açılışların hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Osman Düğenci
Hayırlı olsun
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ