UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Okuduğunuz haber
COŞAR: ZORLUKLARI HEP BİRLİKTE AŞALIM

Yürek yakan ölüm

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR: ZORLUKLARI HEP BİRLİKTE AŞALIM

COŞAR: ZORLUKLARI HEP BİRLİKTE AŞALIM

Boğazlıyan Belediyesi tarafından Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sel felaketinden etkilenen vatandaşların yaralarının bir an önce sarılması için yardım kampanyası başlatıldı.

GÜNCEL      17 Agustos 2021 - 00:23     0

COŞAR: ZORLUKLARI HEP BİRLİKTE AŞALIM

Hayırseverlerin yapacağı ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardımların Kongre ve Kültür Merkezi’ne getirilmesini isteyen Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Bu zor günderi birlikte ve dayanışma içinde atlatacağız” dedi.

Boğazlıyan Belediyesi, sel felaketinin en çok etkilediği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi için yardım kampanyası başlattı.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar, hayırseverlerin kampanyaya olanaklar ölçüsünde; temel gıda, bebek ihtiyaçları, elbise, ev eşyası, mutfak araç ve gereçleri, beyaz eşya, yatak, baza, battaniye, aydınlatma feneri gibi eşyalarla katılabileceği hatırlatarak toplanılan Bozkurt ilçesine gönderileceğini söyledi.
Başkan Coşar, yaptığı açıklamada, "Yangınlarla başlayan felaketler dizisi şimdi de sellerle geldi. Bartın ve Kastamonu bu yıkımdan çok zarar gördü. En korkunç yıkım ise Kastamonu Bozkurt ilçesinde yaşandı.
Boğazlıyan Belediyesi olarak bir yardım kampanyası düzenledik. Herkes olanakları ölçüsünde gıda, bebek ihtiyaçları ve mutfak tüpü gibi malzemelerle bu kampanyaya katılabilir.
20 Ağustos 2021 gününe kadar sürecek kampanyaya, destek olacak hayırseverler yardımlarını Kongre ve Kültür Merkezi’ne getirebilecekleri gibi, (0532) 470 63 05 – (0530) 633 03 30 – (0354) 645 20 00 veya (0534) 500 18 08 watsapp hattından arayarak, görevlilere teslim edebilirler" ifadelerine yer verdi.
SEL’E HEP BİRLİKTE SET OLALIM!
Belediye Başkan Gökhan Coşar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla da hayırseverlere şöyle seslendi: “Boğazlıyan Belediyesi olarak, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını bir an önce sarmak ve ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde giderilmesi amacıyla destek seferberliği başlatıyoruz.
Yardımlarınızı Kongre ve Kültür Merkezimize teslim edebilirsiniz.
Bu zor günleri birlikte ve dayanışma içinde atlatacağız.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ